ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ εκνευρίστηκε με την ομάδα του στην Ταϊβάν που του πρότεινε 65% μείωση αποδοχών

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ εκνευρίστηκε με την ομάδα του στην Ταϊβάν που του πρότεινε 65% μείωση αποδοχών

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ δήλωσε ότι οι Ταογιουάν Λέοπαρντς, η ομάδα που αγωνίστηκε φέτος στην Ταϊβάν, του πρότεινε να ανανεώσουν την συμφωνία τους με μειωμένες αποδοχές κατά 65%, κάτι που τον έκανε να νιώσει ότι δεν τον σέβονται.

Η σεζόν 2022/23 που πέρασε ο Ντουάιτ Χάουαρντ στους Ταογιουάν Λέοπαρντς μάλλον θα είναι και η μοναδική του στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν. Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο ίδιος.

Ο άλλοτε NBAερ δήλωσε σε συνέντευξή του σε κανάλι της Ταϊβάν ότι οι Λέοπαρντς του έκαναν πρόταση ανανέωσης, αλλά με αποδοχές μειωμένες κατά 65% σε σχέση με την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Αυτό σημαίνει ότι από το 1 εκατ. δολάρια που έλαβε φέτος, θα έπρεπε να δεχθεί να αγωνιστεί για 350.000 δολάρια, κάτι που ο ίδιος θεώρησε πως δείχνει έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό του.

"Αισθάνθηκα ότι ανέβασα την αξία της ομάδας και απογοητεύτηκα από την πρόταση. Θεωρώ ότι αξίζω περισσότερα" δήλωσε χαρακτηριστικά. Την ίδια στιγμή ο CEO των Λέοπαρντς, Τσανγκ Τσιέν-Γι, δήλωσε ότι αυτό που πρότεινε ο σύλλογος στον Χάουαρντ ήταν σχεδόν το ίδιο, αλλά με μία λεπτομέρεια:

Για να φτάσει ο Χάουαρντ να πάρει 1 εκατ. δολάρια θα έπρεπε να πιάσει συγκεκριμένο αριθμό αγώνων (φέτος αγωνίστηκε στα 20 από τα 30 παιχνίδια της ομάδας), να μην αμείβεται για τους αγώνες που δεν θα παίζει και να παίρνει bonus για κάθε νίκη της ομάδας, προκειμένου "να παίζει σοβαρά και σκληρά σε κάθε παιχνίδι".

Για την ιστορία, την φετινή σεζόν ο Χάουαρντ είχε 23.2 πόντους, 16.2 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο, κερδίζοντας το βραβείο του "κορυφαίου ξένου της χρονιάς".

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο Χάουαρντ έκανε μεταξύ σοβαρού και αστείου ένα άνοιγμα στους Κινγκς, λέγοντας ότι θα ήθελε να επιστρέψει στο NBA.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ