ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Ντίλον Μπρουκς στο SPORT24: "Με το μομέντουμ που έχει ο Ολυμπιακός, θα προκριθεί στο Final Four"

Ο Ντίλον Μπρουκς στο SPORT24: "Με το μομέντουμ που έχει ο Ολυμπιακός, θα προκριθεί στο Final Four"

Ο φόργουορντ των Χιούστον Ρόκετς, Ντίλον Μπρουκς, μίλησε στο SPORT24 μετά το φινάλε της νικηφόρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα για τα playoffs της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα με 92-58, ισοφάρισε τη σειρά των playoffs της EuroLeague σε 2-2 και την οδήγησε σε πέμπτο παιχνίδι στο Παλάου Μπλαουγκράνα.

Ο Ντίλον Μπρουκς, φόργουορντ των Χιούστον Ρόκετς, βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το Game 4 της σειράς και μίλησε στο SPORT24, μετά το φινάλε του παιχνιδιού.

Ο Καναδός NBAer παρακολούθησε από κοντά τον παιδικό του φίλο, Μήτρου-Λονγκ, απόλαυσε το παιχνίδι και την ατμόσφαιρα, ενώ δεν έκρυψε την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο Final Four της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν είναι εδώ για τον Μήτρου-Λονγκ: "Ναι, είναι φίλος μου, παιδικός μου φίλος. Είναι σαν μεγάλος αδελφός για μένα. Χαίρομαι που τον βλέπω να παίζει".

Για το αν ήταν το πρώτο παιχνίδι της EuroLeague που παρακολουθεί: "Ναι, έχω δει μερικά στην τηλεόραση, αλλά ποτέ δεν το είχα ζήσει από το γήπεδο και δεν με απογοήτευσε".

Για την ατμόσφαιρα: "Είναι τρελή. Ασταμάτητο πάθος, ασταμάτητη ενέργεια. Οι οπαδοί ήταν εξαιρετικοί, το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, είμαι χαρούμενος που βρέθηκα εδώ".

Για τη διαφορά του NBA με το ευρωπαϊκό μπάσκετ: "Εδώ είναι λίγο πιο αργό, ψάχνεις το καλύτερο δυνατό σουτ, ασταμάτητη άμυνα και κάθε παιχνίδι είναι πολύ κλειστό. Στο NBA γίνονται πολλά σουτ, πολύ γρήγορη ταχύτητα, αλλά βλέπεις ότι στα playoffs είναι σχεδόν το ίδιο παιχνίδι με εδώ. Όταν βλέπω στην τηλεόραση ή στο κινητό μου τα παιχνίδια εδώ είναι όλα ίδια. Ένταση, πολύ physicality. Είναι πολύ διασκεδαστικό να το βλέπεις".

Για το ποιος θα κερδίσει στο Game 5: "Με αυτό το μομέντουμ που έχει ο Ολυμπιακός, νομίζω ότι θα πάει όλο τον δρόμο και θα προκριθεί στο Final Four".

Για τον Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ: "Τον είδα δύο μέρες πριν στο Final Four (σ.σ. του BCL). Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι σπουδαία. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ με τους φίλους μου και βλέπω ένα διαφορετικού είδους μπάσκετ και την ενέργεια που φέρνει".

Για το αν θα πάει στη Βαρκελώνη: "Δεν ξέρω, ίσως. Είμαι απλά εδώ και απολαμβάνω τις διακοπές μου".

Για το αν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα: "Έπαιξα εδώ στο Παγκόσμιο U16 πολύ καιρό πριν με την ομάδα του Καναδά. Ήταν πολύ διασκεδαστικό, πολύ καιρό πριν".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ