ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς στο SPORT24: "Ξέρουμε ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι σαν τελικός"

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς με τη συντάκτρια του SPORT24, Βασιλική Καραμούζα
Ο Ντέρικ Γουίλιαμς με τη συντάκτρια του SPORT24, Βασιλική Καραμούζα

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει περιθώρια για λάθη και χαλάρωση απέναντι στον Ολυμπιακό (18/02, 19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), όπως τόνισε ο Ντέρικ Γουίλιαμς στο SPORT24 ενόψει του ντέρμπι αιωνίων στο Κύπελλο ΟΠΑΠ.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό (σσ. τυπικά γηπεδούχος) και τον Παναθηναϊκό (18/02, 19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στους 4 του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ είναι ένας πρόωρος τελικός, κι ως τέτοιος αντιμετωπίζεται από το πράσινο στρατόπεδο, όπως δήλωσε στην κάμερα του SPORT24 μετά το ματς με τον Κολοσσό, ο Ντέρικ Γουίλιαμς.

Ο Αμερικανός φόργουρντ σημείωσε ακόμα πως σε αυτό το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους δεν χωρούν λάθη και πως η εν λόγω διοργάνωση είναι μια ευκαιρία για ανασυγκρότηση.

Συνέντευη στη Βασιλική Καραμούζα

Ξεκινήσατε πολύ καλά το παιχνίδι, παίξατε εξαιρετικά για 35 λεπτά, αλλά στο τέλος κάτι σταμάτησε να λειτουργεί. Τι πήγε στραβά;

"Είναι καλή ομάδα. Αυτή ήταν η δεύτερη ή τρίτη φορά που παίξαμε μαζί τους φέτος και κάθε φορά κάνουν το ίδιο, μάχονται, δεν σταματούν να παίζουν. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο να κρατάμε τους εαυτούς μας υπεύθυνους, ειδικά όταν προηγούμαστε με 15-20 πόντους και το παιχνίδι αρχίζει να γίνεται πιο αργό.

Πρέπει να παίρνουμε καλύτερα σουτ, να μην κάνουμε λάθη ή τέτοια πράγματα. Αλλά, ξέρετε, παίζουμε με τον Ολυμπιακό αύριο (σσ. σήμερα) κι αν κάνουμε το ίδιο απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο. Οπότε πρέπει να πάμε να δούμε το βίντεο του αγώνα και να γίνουμε καλύτεροι".

Παίζετε κόντρα στον Ολυμπιακό σε λιγότερο από 24 ώρες. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και ο Ολυμπιακός τρέχει ένα σερί 10 συνεχόμενων νικών απέναντί σας. Είναι ένα έξτρα φορτίο αυτό; Σας δημιουργεί περισσότερο άγχος;

"Ξέρουμε τι είδους αντιπαλότητα είναι αυτή, ανεξάρτητα από τον αν έχουν κερδίσει 10 συνεχόμενα ματς ή 15 ή αν εμείς έχουμε κερδίσει 10 σερί. Αυτή είναι μια αναμέτρηση σαν τελικός, όλοι το ξέρουμε αυτό, κι εκείνοι το γνωρίζουν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι και ευελπιστώ ότι όλα θα κυλήσουν ευνοϊκά για εμάς".

Υπάρχουν κάποιες νέες προσθήκες. Έχει αυξήσει αυτό τον ανταγωνισμό ανάμεσά σας;

"Ναι. Υπογράψαμε τον Μπέικον, τον Τόμας. Έχουμε πολλούς πολύ πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα, οι οποίοι μπορούν πραγματικά να κάνουν διάφορα πράγματα, οπότε θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, γιατί έχουμε τόσα που μπορούμε να κάνουμε. Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα όσο περνάει η σεζόν. Αυτή η διοργάνωση είναι μια καλή στάση για να ανασυγκροτηθούμε και να αποκτήσουμε μομέντουμ".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ FINAL 8 ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ