ΕΥΡΩΠΗ

Ο Ντανίλο Μπαρτέλ αποσύρθηκε σε ηλικία 32 ετών λόγω προβλήματος στο γόνατο

Ο Ντανίλο Μπαρτέλ
Ο Ντανίλο Μπαρτέλ FIBA

Ο Ντανίλο Μπαρτέλ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα παρκέ σε ηλικία 32 ετών, αφού έπειτα από κάτι περισσότερο από έναν χρόνο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο.

Ο Ντανίλο Μπαρτέλ έριξε τίτλους τέλους στην επαγγελματική του καριέρα σε ηλικία 32 ετών. Έχοντας χάσει σχεδόν ολόκληρες τις δύο τελευταίες σεζόν, ο Γερμανός πάουερ φόργουορντ υποχρεώθηκε να πάρει αυτή την απόφαση, αφού δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο δεξιό γόνατο, στο οποίο είχε υποβληθεί σε επέμβαση στα μέσα της σεζόν 2021/22.

"Αφού πάλεψα για πάνω από έναν χρόνο να επιστρέψω, έχω αποδεχθεί ότι δεν θα ξαναπαίξω μπάσκετ, οπότε ήρθε η ώρα να ανακοινώσω την απόσυρσή μου και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν αυτά τα χρόνια" ανέφερε μεταξύ άλλων ο άλλοτε διεθνής φόργουορντ, ο οποίος σε κάποιο άλλο σημείο ανέφερε:

"Όπως μας έχει διδάξει η ζωή, υπάρχουν προκλήσεις. Ένας τραυματισμός στο γόνατο με υποχρεώνει να αποσυρθώ νωρίτερα από ότι περίμενα. Ήρθε η ώρα να πω αντίο στα παρκέ".

Ο Ντανίλο Μπαρτέλ γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1991. Έχει ύψος 2.08 μέτρα και κατά την διάρκεια της καριέρας του φόρεσε τις φανέλες της Χέιντενμπεργκ, των Σκάιλαϊνερς, της Μπάγερν και της Φενέρμπαχτσε, ενώ υπήρξε και διεθνής με την εθνική Γερμανίας.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ