ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Νίκολα Τόπιτς κλήθηκε στο NBA Draft Combine στο Σικάγο, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας δεν τον αφήνει να ταξιδέψει

Ο Νίκολα Τόπιτς κλήθηκε στο NBA Draft Combine στο Σικάγο, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας δεν τον αφήνει να ταξιδέψει
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Νίκολα Τόπιτς είναι ένας από τους 78 παίκτες που κλήθηκαν στο NBA Draft Combine στο Σικάγο (12-19 Μαΐου), όμως ο Ερυθρός Αστέρας ξεκαθάρισε μέσω ανακοίνωσης πως ο Σέρβος γκαρντ δεν θα πάει πουθενά μέχρι να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υπορεώσεις της ομάδας.

Το NBA ανακοίνωσε τα ονόματα των 78 παικτών που έχουν προσκληθεί στο Σικάγο από τις 12 έως και τις 19 Μαΐου για το Draft Combine, το μέρος που θα έχουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά σε όλα τα κορυφαία στελέχη της Λίγκας ενόψει του NBA Draft 2024.

Ο Νίκολα Τόπιτς του Ερυθρού Αστέρα είναι, φυσικά, μέσα σε αυτή τη λίστα, μιας και αποτελεί ένα από τα πλέον υποσχομενα παιδιά της φετινής φουρνιάς και αναμένεται να πάρει μία από τις πρώτες θέσεις στο επερχόμενο Draft.

Παρά ταύτα, η ομάδα του αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στα playoffs της ABA League και όπως ξεκαθάρισε μέσα από ανακοίνωση, δεν προτίθεται να αφήσει τον νεαρό Σέρβο γκαρντ να ταξιδέψει αυτή την περίοδο, μιας και τον έχει ανάγκη, στην προσπάθεια που κάνει να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα.

"Ο παίκτης του συλλόγου μας, Νίκολα Τόπιτς, έχει πολυετές συμβόλαιο και δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το κλαμπ, έστω και προσωρινά, για κανέναν λόγο μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι υποχρεώσεις που έχει ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των ερυθρολεύκων του Βελιγραδίου.

Μέσα στη λίστα των 78 αθλητών βρίσκονται και άλλα ενδιαφέροντα prospects όπως ο Μπρόνι Τζέιμς, ο Ζακαρί Ρισαρέ, ο Τιτζάν Σαλαούν, ο Ζακ Έντι, ο Ιζάν Αλμάνσα και ο Χουάν Νούνιεθ.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ABA LEAGUE NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ