NBA

Ο Νίκολα Γιόκιτς αποβλήθηκε γιατί είπε "motherf@@er" τον διαιτητή

Ο Νίκολα Γιόκιτς αποβλήθηκε γιατί είπε "motherf@@er" τον διαιτητή
PRINTSCREEN

Μία συγκεκριμένη λέξη που χρησιμοποιήσε ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν αυτή που έφερε την τεχνική ποινή και την αποβολή του από την εκτός έδρας αναμέτρηση των Νάγκετς με τους Μπουλς.

Ο Νίκολα Γιόκιτς αποβλήθηκε 1'12" πριν την ανάπαυλα του αγώνα των Νάγκετς με τους Μπουλς στο Σικάγο και αυτό συνέβη γιατί ο Σέρβος ψηλός χρησιμοποίησε απρεπή γλώσσα, διαμαρτυρόμενος για ένα φάουλ που θεώρησε ότι του έγινε και δεν σφυρίχθηκε από τους διαιτητές.

"Δώσε το φάουλ, "motherf@@er" φαίνεται να είπε για την ακρίβεια ο Γιόκιτς. "Για να είμαστε ξεκάθαροι, ο Γιόκιτς αποβλήθηκε μετά από μία τεχνική ποινή, επειδή απηύθυνε βωμολοχίες στον διαιτητή. Σύμφωνα με τα πρότυπά μας, αυτό δικαιολογούσε την αποβολή του", εξήγησε ενδεικτικά ο πρώτος ρέφερι της αναμέτρησης, Μαρκ Λίντσεϊ.

"Δεν ξέρω τι έγινε εκεί. Είναι αυτό που είναι. Είμαι απλά χαρούμενος που δεν παίξαμε στη Σερβία αυτό το παιχνίδι, θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να δούμε πώς τελειώσαμε. Ήταν ενδιαφέρον. Ξεπέρασα τα όρια, αλλά μερικές φορές αυτή η λέξη δεν είναι τόσο κακή. Μου αρέσουν τα λεφτά μου, οπότε δεν θα πω... οτιδήποτε", ανέφερε μετά το παιχνίδι επί του θέματος ο Γιόκιτς.

"Ο διαιτητής ένιωσε ότι η γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε δικαιολογούσε την αποβολή του. Του είπα (σσ. του διαιτητή) ότι δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Εκεί που μεγάλωσα εγώ, αυτός ήταν ένας όρος αγάπης στο σπίτι μου", ανέφερε από την πλευρά του ο προπονητής των Νάγκετς Μάικλ Μαλόουν.

TAGS NBA ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ