NBA

NBA: Οι Νάγκετς άντεξαν μετά την αποβολή του Γιόκιτς και κέρδισαν τους Μπουλς

NBA: Οι Νάγκετς άντεξαν μετά την αποβολή του Γιόκιτς και κέρδισαν τους Μπουλς
AP PHOTO/CHARLES REX ARBOGAST

Ο Νίκολα Γιόκιτς αποβλήθηκα 1'12" πριν την ανάπαυλα του αγώνα των Νάγκετς με τους Μπουλς, όμως οι πρωταθλητές του NBA πήραν τελικά τη νίκη με 114-106 μέσα στο Σικάγο.

Εκτός έδρας νίκη με 114-106 πέτυχαν οι Νάγκετς απέναντι στους Μπουλς, παρότι στερήθηκαν τις πολύτιμες υπηρεσίες του Νίκολα Γιόκιτς για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ο Σέρβος σέντερ διαμαρτυρήθηκε προς τους διαιτητές, ζητώντας φάουλ έπειτα από ένα χαμένο του ανάποδο lay-up στα 1'12" πριν το τέλος του πρώτου μέρους και οι διαιτητές τον απέβαλαν από το παιχνίδι. Όπως έγινε αντιληπτό, ο Γιόκιτς είπε κάτι που δεν έπρεπε και αυτό τον έθεσε εκτός μάχης, γεγονός που δεν άρεσε βέβαια ούτε στο κοινό που βρισκόταν στο Σικάγο για να δει την εν λόγω αναμέτρηση. Μέχρι εκείνο το σημείο ο δύο φορές MVP του NBA είχε 4 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Σε πρώτο πλάνο για τους Νάγκετς μετά από αυτό, βρέθηκε ο Ρέτζι Τζάκσον, ο οποίος έκλεισε το ματς με 25 πόντους (5/8 τρίποντα). Ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ συμπλήρωσε 17 πόντους με 7 ριμπάουντ και ο Άαρον Γκόρντον 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Από πλευράς Μπουλς, 27 πόντους πέτυχε ο Κόλμπι Γουάιτ, ενώ double-double με 26 πόντους και 16 ριμπάουντ σημείωσε ο Νίκολα Βούτσεβιτς.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-32, 50-57, 80-92, 106-114

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ