NBA

Ο Νικ Κύργιος έκαψε φανέλα των Σέλτικς μετά τον αποκλεισμό από τους Χιτ

Ο Νικ Κύργιος έκαψε φανέλα των Σέλτικς μετά τον αποκλεισμό από τους Χιτ
PRINTSCREEN

Καθόλου ψύχραιμα δεν αντιμετώπισε ο Νικ Κύργιος την ήττα των Σέλτικς από τους Χιτ στο Game 7 των τελικών της Ανατολής. Μετά το ξέσπασμα στα social media ο 28χρονος τενίστας έκαψε μία φανέλα της Βοστώνης για να δείξει την απογοήτευσή του.

Βαρύς έπεσε στον Νικ Κύργιο ο αποκλεισμός των Μπόστον Σέλτικς από τους Μαϊάμι Χιτ στους τελικούς της Ανατολής, αφού ο 28χρονος τενίστας έκαψε μία φανέλα των Κελτών -υπό τους ήχους του τραγουδιού Hello darkness my old friend- μετά από την ήττα που υπέστησαν από την ομάδα του Έρικ Σπόλστρα στο Game 7.

"Δεν θα αφήσω το μπάσκετ να επηρεάσει την ψυχολογική μου κατάσταση. Συγχαρητήρια στους Χιτ, έκαναν καλή σειρά. Σίγουρα, ως οπαδός των Μπόστον Σέλτικς, πίστευα στην επιστροφή. Ο Κέιλαμπ Μάρτιν θύμισε τον Ντουέιν Γουέιντ στη νιότη του σε κάποιες φάσεις.

Ο τραυματισμός του Τέιτουμ στον αστράγαλο μου έσπασε την καρδιά σε 17 κομμάτια, αλλά μπράβο του που συνέχισε και έκανε ό,τι μπορούσε ως ηγέτης της ομάδας. Είμαι απογοητευμένος από την ομάδα. Ακόμα μία σεζόν 82 αγώνων μου ράγισε την καρδιά. Συγχαρητήρια στους Χιτ, αλλά τα λάθη του Τζέιλεν Μπράουν...Δεν μπορούσαμε να βάλουμε σουτ από την περιφέρεια. Θα προπονηθώ τώρα με την καρδιά μου σπασμένη σε 17 κομμάτια".

Ενώ σε αναρτήσεις που έκανε στο Twitter ανέφερε: "Θα προτιμούσα να μας είχαν σκουπίσει. Τι σάπια εμφάνιση" και "Δεν θα πω ψέματα. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε χωρίς τον Σμαρτ και Γουίλιαμς".

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ