ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Νέντοβιτς έσβησε τα tweet που έγραψε μετά τον τραυματισμό του

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς με την φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έσβησε τα tweet που είχε ανεβάσει στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με το Λαύριο, όπου κατηγορούσε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, αλλά και αυτά με τα οποία τα έβαζε με τους οπαδούς που έκαναν σύνδεση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είχε ξεσπάσει μετά τον τραυματισμό του στον αριστερό αστράγαλο, βάζοντας τα αρχικά με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη (στο πόδι του οποίου πάτησε) και τους διαιτητές και στην συνέχεια με όσους συνέδεσαν το ξέσπασμά του με το γεγονός ότι ο νεαρός γκαρντ ανήκει στον Ολυμπιακό. Λίγες ώρες αργότερα πάντως, αυτά τα tweet δεν υπάρχουν.

Ο Σέρβος γκαρντ έσβησε τα tweet που είχε γράψει στον λογαριασμό του, σε μία κίνηση που ενδεχομένως να συνδέεται με την έκταση που πήρε το όλο θέμα όταν συνδέθηκε από κάποιους με την κόντρα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Θυμηθείτε την στιγμή του τραυματισμού του Νέντοβιτς:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ