ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς στο SPORT24: "Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αυτά τα δύο σημεία μας στοίχισαν"

Ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς στο SPORT24: "Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αυτά τα δύο σημεία μας στοίχισαν"
@BASKETBALLCL

Για τα δύο σημεία-κλειδιά που κόστισαν στο Περιστέρι bwin στον ημιτελικό του Final Four του BCL με την Τενερίφη μίλησε στο SPORT24 ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, που δήλωσε πάντως περήφανος για την ομάδα του και την προσπάθεια όλης της σεζόν.

Το Περιστέρι bwin πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, σκόραρε 93 πόντους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να ξεπεράσει το εμπόδιο της πολύ έμπειρης Τενερίφης και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Final Four του Basketball Champions League.

Όπως τόνισε ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς στο SPORT24 μετά την ήττα της ομάδας του, αυτό που τους στοίχισε ήταν κακή αμυντική λειτουργία -εξού και το παθητικό των 97 πόντων- αλλά και τα επιθετικά ριμπάουντ, αφού μάζεψαν μεν 15 τέτοια, αλλά πήραν μόλις 16 πόντους από αυτά. Την ίδια ώρα η ομάδα του Τσους Βιντορέτα είχε 13 πόντους δεύτερης ευκαιρίας από 8 επιθετικά ριμπάουντ.

Για το αν τους πόνεσε η αστοχία από την περιφέρεια (σσ. 9/27 τρίποντα): "Δεν νομίζω ότι ήταν αυτό που μας στοίχισε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι η άμυνα και τα χαμένα επιθετικά ριμπάουντ ήταν το πρόβλημα. Αυτά τα δύο ήταν σημεία κλειδιά και εμείς αποτύχαμε σε αυτούς τους τομείς αυτή τη φορά. Είμαι όμως περήφανος για την ομάδα. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Τι να πω; Έχουμε ένα τελευταίο παιχνίδι στο BCL και θα παλέψουμε για αυτό".

Για το τι άλλαξε και η άμυνα δεν ήταν τόσο αποτελεσματική στο δεύτερο μέρος: "Η Τενερίφη είναι μία καταπληκτική ομάδα, με πολλούς έμπειρους παίκτες, που μπορούν να παίξουν ένας εναντίον ενός. Δεν καταφέραμε να τους σταματήσουμε σήμερα. Θα πρέπει να δούμε το ματς για να το αναλύσουμε περισσότερο, αλλά νομίζω αυτά ήταν τα δύο βασικά σημεία. Όπως είπα και πριν είμαι περήφανος για την ομάδα. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε, γιατί η σεζόν δεν έχει τελειώσει".

Για τη συνολική εικόνα της ομάδας τη φετινή σεζόν: "Νομίζω πως είχαμε μια εξαιρετική χρονιά μέχρι στιγμής, αλλά είμαστε όλοι ταπεινοί και πεινασμένοι. Θέλουμε να κερδίσουμε κι άλλα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε ακόμα πιο σκληρά στην προπόνηση για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με θετικό πρόσημο".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ