ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ

Ο Μπριν Φορμπς άφησε τους Μιλγουόκι Μπακς για χάρη των Σαν Αντόνιο Σπερς

Ο Μπριν Φορμπς με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς
Ο Μπριν Φορμπς με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς PHOTO CREDITS: © 2021 LYNNE SLADKY / AP IMAGES

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, ο Μπριν Φορμπς αποφάσισε να αποχωρήσει από τα "Ελάφια" και να υπογράψει με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Η απόφαση του Μπριν Φορμπς να κάνει opt-out από το συμβόλαιο που είχε με τους Μιλγουόκι Μπακς έκρυβε την επιδίωξη/φιλοδοξία πως θα βρει μια ακόμη καλύτερη συμφωνία για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Λίγες ημέρες μετά την παρέλαση για την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ, ο 28χρονος γκαρντ βρήκε αυτό που ήθελε στους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο απόφοιτος του Μίσιγκαν Στέιτ επιστρέφει, έτσι, στην ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς μετά από μόλις έναν χρόνο μακριά από το AT&T Center. Συγκεκριμένα, βρισκόταν στα "Σπιρούνια" για τέσσερα χρόνια (2016-'20), πριν πάρει την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του υπό τις οδηγίες του Μάικ Μπούντενχολζερ στο Fiserv Forum.

Στην πράξη δικαιώθηκε αφού πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, στους Σαν Αντόνιο Σπερς ευελπιστεί όμως πως θα έχει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στο rotation.

Στη διάρκεια της regular season το 2020/21 είχε 10 πόντους (με 45.2% στο τρίποντο) σε 19.3 λεπτά κατά μέσο όρο.

TAGS ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ