ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Ο Μπόρισα Σίμανιτς είναι αισιόδοξος ότι θα παίξει ξανά μπάσκετ

Ο Μπόρισα Σίμανιτς είναι αισιόδοξος ότι θα παίξει ξανά μπάσκετ
FIBA.BASKETBALL

Ο Μπόρισα Σίμανιτς έχασε το νεφρό του κατά τη διάρκεια του MundoBasket 2023, δεν χάνει όμως την αισιοδοξία του, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει με τον καιρό να επιστρέψει στα παρκέ και να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μπόρισα Σίμανιτς, ο μεγάλος άτυχος του MundoBasket 2023, που έχασε το νεφρό του έπειτα από μία αγκωνία που δέχτηκε στον αγώνα της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν, βρίσκεται ήδη σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο των Φιλιππινών και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Σερβίας, μίλησε στην εκπομπή "Πρώτο Πρόγραμμα" στο Radio Belgrade και έδειξε αρκετά αισιόδοξος.

"Είμαι καλά. Ήταν αρκετά άβολο στην αρχή, αλλά η κατάσταση βελτιώνεται μέρα με την ημέρα. Ξεκίνησα να περπατάω και να τρώω, οπότε ελπίζω σε μία ταχεία ανάρρωση. Δεν ξέρω πόσο θα πάρει αυτή. Φυσικά, είναι πιθανό να παίξω ξανά. Ξέρω μόνο ότι δεν πρέπει να κάνω τίποτα για τρεις μήνες. Μετά από αυτό το διάστημα πρέπει να κάνω κάποιες εξετάσεις και τότε θα έχουμε καλύτερη εικόνα.

Έκανα δύο επεμβάσεις, οπότε ήμουν αναίσθητος για πέντε μέρες. Όταν μπόρεσα να πιάσω για πρώτη φορά το κινητό μου, τους έστειλα μήνυμα και αυτό τους ανύψωσε πραγματικά το ηθικό. Οι νίκες τους ήταν πολύ σημαντικές για εμένα. Τους παρακολουθούσα μέσα από την εφαμοργή στο κινητό μου", ανέφερε ενδεικτικά ο Μπόρισα Σίμανιτς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ