MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Σερβία: Ο Μπόρισα Σίμανιτς έχασε ένα νεφρό λόγω του τραυματισμού κόντρα στο Νότιο Σουδάν

MundoBasket 2023, Σερβία: Ο Μπόρισα Σίμανιτς έχασε ένα νεφρό λόγω του τραυματισμού κόντρα στο Νότιο Σουδάν
FIBA.BASKETBALL

Απίστευτα άτυχος στάθηκε ο Μπόρισα Σίμανιτς, αφού - όπως αναφέρουν σερβικά δημοσιεύματα - ο τραυματισμός που τον έθεσε εκτός συνέχειας του MundoBasket κόντρα στο Νότιο Σουδάν αποδείχθηκε (πολύ) πιο σοβαρός και έχασε ένα νεφρό.

Ο Μπόρισα Σίμανιτς ήταν ο μεγάλος άτυχος της Σερβίας, αφού τέθηκε εκτός MundoBasket μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με το Νότιο Σουδάν που είχε ως αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Η ατυχία του ωστόσο αποδείχθηκε ακόμα μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, το πρόβλημα του φόργουορντ της Σαραγόσα ήταν πιο σοβαρό από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του αφαιρεθεί το ένα νεφρό!

Για την ιστορία, ο Σίμανιτς τραυματίστηκε έπειτα από αγκωνιά που δέχθηκε από τον Νούνο Όμοτ περίπου δύο λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, με τους διαιτητές να βλέπουν το replay της φάσης έπειτα από διαμαρτυρία των Σέρβων και να μην χρεώνουν καν με φάουλ τον Αφρικανό φόργουορντ.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ