ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Ο Μοερμάν αποχώρησε από την Αναντολού Εφές

Ο Αντριέν Μοερμάν με την φανέλα της Αναντολού Εφές σε αγώνα με τον Ολυμπιακό
Ο Αντριέν Μοερμάν με την φανέλα της Αναντολού Εφές σε αγώνα με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Αντριέν Μοερμάν αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα στα social media την Αναντολού Εφές, αποχωρώντας έπειτα από τρία χρόνια στην ομάδα και πλέον είναι ελεύθερος.

Ο Αντριέν Μοερμάν αποτελεί παρελθόν από την Αναντολού Εφές έπειτα από τρία χρόνια στην ομάδα. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ένα συγκινητικό μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram όπου ήταν αγκαλιά με την οικογένειά του.

"Σε ευχαριστώ Κωνσταντινούπολη που μας φιλοξένησες τα τελευταία τρία χρόνια. Φεύγουμε από μία όμορφη χώρα. Συναντήσαμε καλούς ανθρώπους και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ αυτό. Θα μας λείψετε. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά" έγραψε χαρακτηριστικά ο Μοερμάν στο μήνυμά του.

Πλέον, ο Γαλλος πάουερ φόργουορντ ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μένει να επιβεβαιωθεί αν θα καταλήξει στην Μπαρτσελόνα, η οποία φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να τον φέρει πίσω στην Βαρκελώνη έπειτα από τρία χρόνια.

Την φετινή σεζόν ο Μοερμάν είχε 6.4 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο με 34.3% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ