GAME NIGHT

Ο Μήτογλου στην Game Night: "Δείξαμε τι ομάδα είμαστε και ποιες είναι οι δυνατότητές μας, πείραζα τον Σλούκα για να τον χαλαρώσω"

Ο Μήτογλου στην Game Night: "Δείξαμε τι ομάδα είμαστε και ποιες είναι οι δυνατότητές μας, πείραζα τον Σλούκα για να τον χαλαρώσω"
PRINTSCREEN

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην Game Night του SPORT24 και τον Βασίλη Σκουντή για τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, για τη δική του εμφάνιση, αλλά και για τον Κώστα Σλούκα.

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού στην μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ μίλησε στην Game Night του SPORT24 και τον Βασίλη Σκουντή για το θετικό αποτέλεσμα, για τη δική του συμβολή, αλλά και για τον Κώστα Σλούκα, που αγωνίστηκε πρώτη φορά με τα πράσινα απέναντι στους ερυθρόλευκους στο Φάληρο.

Για το ότι στο προηγούμενο ματς έπαιξε στη θέση τρία και τώρα στη θέση πέντε: "Μεγάλη νίκη. Τριάρι, τεσσάρι, πεντάρι, ό,τι μπρούμε. Πήραμε μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Να χτίσουμε πάνω σε αυτό, να μην το αφήσουμε. Δείξαμε σε όλους τι ομάδα είμαστε και ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Να εκμεταλλευόμαστε όλα τα πλεονεκτήματά μας".

Για το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα: "Όπως έξω ξαναπεί δεν άφησα ποτέ τον εαυτό μου. Δούλευα πολύ. Προσπαθώ να είμαι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, χωρίς αδυναμίες. Σίγουρα αυτό είναι πολύ δύσκολο, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου, να είμαι ένας ολοκληρωμένος παίκτης γιατί θέλω να βοηθάω την ομάδα".

Για το αν αυτή η νίκη κερδίζει χρόνο στον Παναθηναϊκό: "Έχουμε ακόμα απώλειες. Ο Ιωάννης θα έρθει τον Ιανουάριο από ότι μας λέει και ο ίδιος. Ο Λούκα έχει τον αστράγαλό του, θα μπει από αύριο, μεθαύριο (σσ. στις προπονήσεις). Φανταστείτε να είχαμε και αυτούς τους δύο τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Έχουμε μέγεθος και έχουμε πάρα πολλά πλεονεκτήματα γενικά".

Για το ότι είχε 12/12 τρίποντα στο ζέσταμα: "Σε αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να σκέφτεσαι. Έχασα τρία τρίποντα, αλλά δεν με ενδιέφερε. Είπα θα σουτάρω πάλι, θα σουτάρω πάλι. Αυτό συζητούσα με τον κόουτς Ροδόπουλο, που είχες γράψει. Να του δώσω και χαιρετίσματα. Με βοήθησε πάρα πολύ, είχαμε μία εξαιρετική συζήτηση. Το ζέσταμα είναι ζέσταμα. Άλλες οι συνθήκες παιχνιδιού. Είπα θα πάρω και το επόμενο, θα πάρω και το επόμενο σουτ. Ήμουν ανοιχτός. Αυτό λέω και στους συμπαίκτες μου. Όταν είναι κάποιος ανοιχτός, να πάρει το σουτ με αυτοπεποίθηση".

Για το αν βοήθησαν ψυχολογικά τον Σλούκα: "Ο Κώστας είναι έμπειρος. Δεν χρειάζεται κανέναν να του πει ότι θα έρθει στο ΣΕΦ και θα αποδοκιμαστεί. Το ήξερε. Όλοι το ξέραμε. Εγώ τον πείραζα λίγο για να του δώσω λίγο κίνητρο και να τον χαλαρώσω. Είναι πολύ έμπειρος, έχει τρεις EuroLeague. Πάντα θέλει όμως κάποιον δίπλα του να τον καθοδηγεί, γιατί κι αυτός δεν είχε ξανάρθει εδώ ως αιώνιος αντίπαλος. Ήρθε (σσ. και έφυγε) με νίκη".

Δείτε την Game Night:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS GAME NIGHT ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ