ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αποκάλυψε πως ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αποκάλυψε πως ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Για την εποχή που ονειρεύθηκε να παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά και για τον λόγο που προτιμούσε αυτή την προοπτική, μίλησε σε συνέντευξή του ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Στα 34 χρόνια του βρίσκεται στην τελευταία ευθεία μίας πλούσιας καριέρας, ξέρει ότι δεν θα βρίσκεται για πολύ καιρό ακόμη στα παρκέ και προσπαθεί να απολαύσει την θητεία του στον Ερυθρό Αστέρα έστω κι αν ο ρόλος του είναι συμπληρωματικός. Ο Σέρβος σέντερ έδωσε μία πολύ μεγάλη και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο basketnews, στην οποία αποκάλυψε και μία ιστορία από τα... παλιά, από την εποχή που ονειρεύθηκε ότι θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Κι ας φόρεσε τελικά εκείνη του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2015/16.

"Το 2004 έπαιζα για τις μικρές εθνικές και πάντα έλεγα ότι ήθελα να αγωνιστώ σε μια ομάδα που θα βρισκόταν κοντά στη θάλασσα. Είπα στον εαυτό μου "πόσο ωραία θα ήταν να ζεις εδώ στη Γλυφάδα, μακάρι να γυρίσω και να παίξω στον Ολυμπιακό. Ο μόνος λόγος ήταν η θάλασσα. Γνώριζα ότι ο Ομπράντοβιτς βρισκόταν στον Παναθηναϊκό, ήξερα για τη μεγάλη κόντρα και όταν πήγα στους πράσινους, είπα στον εαυτό μου "σκατά, θα πρέπει να πηγαίνω στην Κηφισιά. Πέρασα ωραία όμως. Αυτή η πόλη, ο κόσμος των ομάδων, οι άνθρωποι..." ήταν τα λόγια του Ραντούλιτσα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ