100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚ

Ο Μιχάλης Κακιούζης στο SPORT24: "Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός ΑΕΚ, όλοι έβαλαν ένα λιθαράκι για να γιγαντωθεί η ομάδα"

Ο Μιχάλης Κακιούζης στο SPORT24: "Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός ΑΕΚ, όλοι έβαλαν ένα λιθαράκι για να γιγαντωθεί η ομάδα"
PRINT SCREEN

Ο Μιχάλης Κακιούζης εξέφρασε τις ευχές του για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ, μίλησε για το ξεκίνημα του στην "Ένωση" και μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με τη σπουδαία ομάδα του "Δικεφάλου" στα τέλη της δεκαετίας του '90, κατά τη διάρκεια της ειδικής εκπομπής του SPORT24.

Ο Μιχάλης Κακιούζης φιλοξενήθηκε στην ειδική εκπομπή του SPORT24 και μίλησε στον Παντελή Διαμαντόπουλο τόσο για την επέτειο των 100 χρόνων της ΑΕΚ, όσο και για το πώς εντάχθηκε στην "Ένωση".

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 2005, που κατέκτησε με τους κιτρινόμαυρους ένα πρωτάθλημα Ελλάδας (2002), δύο εγχώρια Κύπελλα (2000, 2001) και ένα Κύπελλο Σαπόρτα (2000), δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σπουδαία ομάδα του "Δικεφάλου" που έφτασε μέχρι τον τελικό της EuroLeague το 1998.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μιχάλης Κακιούζης στο SPORT24:

Για το πώς ξεκίνησε να αγωνίζεται στην ΑΕΚ: "Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχηθώ να τα χιλιάσει η ομάδα μας. Τα επόμενα 100 χρόνια να είναι το ίδιο ένδοξα με τα πρώτα 100 χρόνια και να είναι οδηγός για τη συνέχεια. Η ιστορία είναι πάντα σημαντικό κομμάτι για το μέλλον κάθε ομάδας, οπότε αν δεν γνωρίζεις την ιστορία δεν μπορείς να έχεις μέλλον. Υπήρξα και εγώ ενεργό μέλος, ως παίκτης, αυτής της τεράστιας ομάδας και φυσικά υπήρξα και φίλαθλος της ΑΕΚ από 7 χρόνων. Με πήγε για πρώτη φορά ο πατέρας μου στο γήπεδο και είδαμε το περιβόητο ΑΕΚ - Πιερικός 7-2 και από τότε μπήκε το μικρόβιο μέσα μου.

Ξεκίνησα λέγοντας ότι ο πατέρας μου με μύησε στο περιβάλλον της ΑΕΚ και συνεχίζω λέγοντας ότι δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να μην παίξω στην ΑΕΚ, να μην είμαι μέλος της ΑΕΚ. Βέβαια οι εποχές ήταν και διαφορετικές τότε. Οι συγκυρίες και η τύχη βοήθησαν για να γίνει το όνειρο μου πραγματικότητα".

Για τη σπουδαία ομάδα στο τέλος της δεκαετίας του '90, που έφτασε μέχρι τον τελικό της EuroLeague: "Αν η τύχη δεν σε ευνοήσει δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Υπήρξε η μαγιά, υπήρξε η φιλοδοξία και υπήρξε και το όραμα. Ήμασταν καλοί παίκτες όλοι και όσοι συμμετείχαν στην προσπάθειά μας γενικότερα στον οργανισμό της ΑΕΚ ήταν “ένας και ένας”. Ήρθε ο “Ξανθός”, ήρθε ο Σάκοτα, ήρθε ο Ίβκοβιτς. Όλοι εκείνοι που πέρασαν από την ομάδα έβαλαν ένα λιθαράκι για να γιγαντωθεί η ΑΕΚ."

TAGS 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ