STOIXIMAN BASKET LEAGUE

O Mαυροειδής κέρδισε... τον Κις

O Mαυροειδής κέρδισε... τον Κις
Μαυροειδής

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 18ης αγωνιστικής αφήνοντας δεύτερο τον Κις

Ο σέντερ του Αμαρουσίου συνέββαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ καθώς σε 21 λεπτά πέτυχε 20 πόντους (4/6 βολ., 8/10 διπ., 5 ριμπ., 2 κλ., 1κοψ.).
Ο Μαυροειδής με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε: " Νιώθω πολύ χαρούμενος και για την εμφάνιση που πραγματοποίησα και για την τιμή που μου έγινε να ψηφιστώ πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής.

Το πλέον σημαντικό όμως, ήταν ότι η ομάδα πήρε αυτή την μεγάλη νίκη, σε μια τόσο δύσκολη έδρα και από έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Εγώ έδειξα ότι είμαι πάντα έτοιμος, δίνω το 100% των δυνάμεών μου σε κάθε ευκαιρία και ότι ο προπονητής μου μπορεί να πιστεύει σε μένα.

Ολη η ομάδα έχει βελτιωθεί σημαντικά στον δεύτερο γύρο και αυτό φαίνεται τόσο από τα αποτελέσματα όσο και από το μπάσκετ που παίζουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα, αφού κάθε μέρα βρισκόμαστε καλύτερα ο ένας με τον άλλο μέσα στο γήπεδο. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην οκτάδα και μετά να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε



".
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ