NBA

Ο Μαρκ Κιούμπαν αγόρασε πόλη του Τέξας με πληθυσμό μικρότερο από τους Ντάλας Μάβερικς

Ο Μαρκ Κιούμπαν αγόρασε πόλη του Τέξας με πληθυσμό μικρότερο από τους Ντάλας Μάβερικς
2021 AP PHOTO/BRANDON WADE

Μια πόλη που έχει ένα strip club, ένα πάρκινγκ τροχόσπιτων και έναν... αλιγάτορα αγόρασε ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, γιατί "κάπως έπρεπε να βοηθήσω έναν φίλο μου".

Ανήσυχο πνεύμα, επιχειρηματίας με ιδέες, ιδιοκτήτης των Μάβερικς και πλέον ιδιοκτήτης και μιας ολόκληρης πόλης στο Τέξας! Ο Μαρκ Κιούμπαν δεν είναι ο τυπικός Αμερικανός και το έδειξε για ακόμα μία φορά, καθώς αγόρασε την πόλη Μάστανγκ στην περιοχή Ναβάρο Κάουντι, η οποία βρίσκεται 55 μίλια νότια του Ντάλας και έχει πληθυσμό μικρότερο από το ρόστερ και το προπονητικό stuff της ομάδας του!

Μόλις 23 μόνιμοι κάτοικοι ζουν στην πόλη Μάστανγκ, η οποία είχε πωλητήριο από το 2017 και περίμενε τον αγοραστή της. Με την τιμή στα τέσσερα εκατομμύρια δολάρια υπήρχε ενδιαφέρον, δεν υπήρχαν όμως διαπραγματεύσεις μέχρι ο Κιούμπαν να προσφέρει ένα ποσό γύρω στα δύο εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει την κατάσταση.

"Δεν έχω ιδέα αν θα κάνω κάτι εκεί, έπρεπε απλά να βοηθήσω έναν φίλο μου" ήταν το σχόλιό του στο Dallas Morning News, καθώς πέρα από ένα strip club, έναν πυροσβεστικό σταθμό, ένα πάρκινγκ τροχόσπιτων και έναν... αλιγάτορα που ζει σε ένα ρυάκι, δεν υπάρχει κάτι άλλο ικανό να προσελκύσει ανθρώπους που δεν ζουν μόνιμα στην περιοχή. Με απλά λόγια, πρέπει να είναι ευχάριστο να έχεις τόσα χρήματα που να μην γνωρίζεις πως να τα σπαταλήσεις...

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ