ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Ο Μάικ Τζέιμς έβγαλε το καπέλο στον Ανδρέα Πιστιόλη: "Μία από τις καλύτερες προσλήψεις εδώ και καιρό"

Ο Μάικ Τζέιμς έβγαλε το καπέλο στον Ανδρέα Πιστιόλη: "Μία από τις καλύτερες προσλήψεις εδώ και καιρό"
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ανδρέα Πιστιόλη, με αφορμή την επικείμενη πρόσληψη του 43χρονου τεχνικού από τη Γαλατάσαραϊ.

Η είδηση της επικείμενης πρόσληψης του Ανδρέα Πιστιόλη από τη Γαλατάσαραϊ προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αφού το βιογραφικό του 43χρονου τεχνικού όσο και το "βαρύ όνομα" του τουρκικού συλλόγου δείχνουν πως κάτι σπουδαίο μπορεί να δημιουργηθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Ένας πρώην παίκτης του Ανδρέα Πιστιόλη έσπευσε μάλιστα να μιλήσει για "μια από τις καλύτερες προσλήψεις εδώ και καιρό". Ο λόγος για τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος έδειξε τον σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει για τον πρώην προπονητή του.

Ο γκαρντ της Μονακό (οι δυο τους συνεργάστηκαν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας) έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: "Μία από τις καλύτερες προσλήψεις που έχω δει εδώ και καιρό. Θα γίνει ένας σπουδαίος πρώτος προπονητής. Η προσωπική μου άποψη".

Ο Ανδρέας Πιστιόλης θα εργαστεί για πρώτη φορά ως head coach στο υψηλότερο επίπεδο, κουβαλώντας σπουδαία εμπειρία σχεδόν δύο δεκαετιών στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού (2005-'12) και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2014-'22).

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ