NBA

Ο λόγος για τον οποίο οι Μαϊάμι Χιτ πιέζονται ασφυκτικά εν όψει της Trade Deadline

Ο Κάιλ Λάουρι των Χιτ
Ο Κάιλ Λάουρι των Χιτ Ⓒ 2022 LYNNE SLADKY/ ASSOCIATED PRESS

Έτοιμοι για ανταλλαγή είναι οι Μαϊάμι Χιτ, ώστε να καλύψουν την αδυναμία του Κάιλ Λάουρι να κάνει τη διαφορά στον άσο. Έναν εκ των Χίρο, Μπάτλερ, Αντεμπάγιο θέλουν οι Μπρούκλιν Νετς για να δώσουν τον Καϊρί Ίρβινγκ.

Λίγα 24ωρα έμειναν μέχρι την Trade Deadline (9 Φεβρουαρίου στις 23:00 Ελλάδας) και οι Χιτ φαίνεται πως είναι ένας από τους οργανισμούς που θα κινηθούν δυναμικά για να ενισχυθούν μέσω ανταλλαγών.

Η ομάδα βρίσκεται στην έκτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 29-24, με τους Νικς και τους Χοκς να την καταδιώκουν για την απευθείας πρόκριση στα playoffs, ωστόσο η κακή εικόνα του Κάιλ Λάουρι σε συνδυασμό με το πρόβλημα που λέγεται ότι αντιμετωπίζει στο γόνατο, τρομάζουν τον Έρικ Σπόλστρα και τον Πατ Ράιλι που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Στα τελευταία 14 παιχνίδια, από τις 30/12 κι έπειτα δηλαδή, ο Λάουρι έχει 6.9 πόντους, σουτάρει με 25.8% στο τρίποντο, μαζεύει 3.4 ριμπάουντ, μοιράζει 3.7 ασίστ και κάνει 1.3 λάθη ανά 27.6 λεπτά. Βαδίζει προς τα 37 και προς την τελική ευθεία της καριέρας του, όμως οι Χιτ δεν έχουν την άνεση να χάνουν χρόνο και θα προσπαθήσουν να βρουν έναν πρωτοκλασάτο γκαρντ άμεσα.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρει τον οργανισμό, ωστόσο οι Νετς λέγεται πως έχουν ζητήσει έναν εκ των Τζίμι Μπάτλερ, Τάιλερ Χίρο, Μπαμ Αντεμπάγιο με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να μην υπάρχει βάση για συζήτηση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Την ίδια στιγμή, ο Σπόλστρα δεν υπολογίζει τον τραυματία σουτέρ Ντάνκαν Ρόμπινσον που ήταν πέρυσι πενταδάτος με 11 πόντους και 37% στο τρίποντο, με το συμβόλαιό του να είναι ικανό με εκείνο του Κάιλ Λάουρι για ένα trade που θα στείλει τον Ράσελ Γουέστμπρουκ από τους Λέικερς στο Μαϊάμι ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ