NBA

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συμπεριέλαβε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους παίκτες που "δεν έχεις απάντηση"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με αντίπαλο τον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε αγώνα των Μπακς με τους Λέικερς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με αντίπαλο τον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε αγώνα των Μπακς με τους Λέικερς Ⓒ 2022 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ιστορική βραδιά του ρεκόρ των 40.000 πόντων και συμπεριέλαβε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μεταξύ άλλων, στους παίτκες που θεωρεί ότι δεν έχουν απάντηση.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σημείωσε ακόμη ένα σπουδαίο ατομικό επίτευγμα, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης της ιστορίας του NBA που φτάνει τους 40.000 πόντους.

Ο "βασιλιάς" δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου, όπου δέχθηκε ερώτηση σχετικά με το αν ο Νίκολα Γιόκιτς έχει απάντηση. Ο ΛεΜπρόν ήταν κατηγορηματικός και απάντησε αρνητικά, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να αναφέρει τους παίκτες που θεωρεί ότι δεν έχουν απάντηση, δηλαδή είναι ασταμάτητοι.

"Τζοέλ (σ.σ. Εμπίντ), Τζόκερ (σ.σ. Γιόκιτς), Λούκα (σ.σ. Ντόντσιτς), Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο), Στεφ (σ.σ. Κάρι), KD (σ.σ. Κέβιν Ντουράντ), απλά είπα ορισμένους" ήταν η απάντηση του ΛεΜπρόν που δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει τον Greek Freak στους ασταμάτητους της λίγκας.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη Τύπου:

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ