NBA

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν αντέχει να βλέπει Αντετοκούνμπο και Ντουράντ πάνω από εκείνον

Άντονι Ντέιβις και ΛεΜπρόν Τζέιμς σε φάση από αγώνα Πέλικανς - Λέικερς τον Μάιο του 2021
Άντονι Ντέιβις και ΛεΜπρόν Τζέιμς σε φάση από αγώνα Πέλικανς - Λέικερς τον Μάιο του 2021 2021 AP PHOTO/DERICK HINGLE

Πέντε παράγοντες επέλεξαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως κορυφαίο παίκτη στο ΝΒΑ και άλλοι πέντε τον Κέβιν Ντουράντ. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είδε, φυσικά, το κείμενο του ESPN και έστειλε το μήνυμά του μέσω Twitter.

Είναι ο κορυφαίος των τελευταίων 10-15 χρόνων, ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του ΝΒΑ και για πολλούς ο καλύτερος όλων, έχει πάρει κάθε πιθανό κι απίθανο παράσημο, ωστόσο δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την φυσική πορεία των πραγμάτων που λέει ότι κάποια στιγμή, κάποιος θα τον ξεπεράσει και θα θεωρηθεί εκείνος το νούμερο 1 της Λίγκας.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προετοιμάζεται για τη 19η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας και ενώ δουλεύει σκληρά, προσπαθεί να βρίσκει και νέα κίνητρα. Ένα τέτοιο ανακάλυψε σήμερα στο ESPN, στο οποίο ο δημοσιογράφος Τιμ Μπόντεμπς μίλησε με 10 παράγοντες του ΝΒΑ για διάφορα ζητήματα, φυσικά και για το ποιος είναι αυτή την εποχή ο καλύτερος των καλύτερων. Πέντε ψήφους πήρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πέντε ο Κέβιν Ντουράντ, με αποτέλεσμα ο Τζέιμς να εκνευριστεί και να το δείξει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

"ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Λες και δεν χρειαζόμουν περισσότερο καύσιμο! Ο τελειωμένος" έγραψε ο Βασιλιάς των Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι δημιούργησαν ένα απίθανο ρόστερ για να διεκδικήσουν τη σεζόν 2021/22 την επιστροφή τους στην κορυφή. Ο Τζέιμς είχε πέρυσι 25 πόντους, 7.7 ριμπάουντ, 7.8 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 33.4 λεπτά σε 45 αγώνες της κανονικής περιόδου, ταλαιπωρήθηκε από ένα βαρύ διάστρεμμα και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των playoffs της Δύσης από τους Φοίνιξ Σανς.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ