MUNDOBASKET 2023

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4-6 εβδομάδες

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4-6 εβδομάδες
FIBA

Το χρονικό διάστημα απουσίας του Κρίσταπς Πορζίνγκις από την αγωνιστική δράση λόγω του τραυματισμού του στο πόδι γνωστοποίησαν οι Μπόστον Σέλτικς

Η Λετονία υπέστη ένα μεγάλο αγωνιστικό πλήγμα με την απουσία του Κρίσταπς Πορζίνγκις από το MundoBasket 2023, καθώς ο Λετονός αστέρας δεν θα έχει προλάβει να επανέλθει έγκαιρα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο δεξί του πόδι.

Όπως ενημέρωσαν επίσημα οι Μπόστον Σέλτικς, ο 28χρονος ψηλός θα χρειαστεί περίπου 4-6 εβδομάδες αποκατάστασης για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ αναμένεται να προλάβει το προπονητικό καμπ της ομάδας.

Λίγες ημέρες απομένουν για το πρώτο τζάμπολ του MundoBasket 2023 και η Λετονία θα κληθεί να φανεί ανταγωνιστική χωρίς το μεγάλο της αστέρι, το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και να δώσει το παρών στη διοργάνωση.

Το SPORT24 με την υποστήριξη της Stoiximan, ακολουθεί την Εθνική μας στα φιλικά της σε Λιουμπλιάνα, Αθήνα και Άμπου Ντάμπι λίγο πριν το ξεκίνημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ