NBA

Ο Κρις Πολ παρακάλεσε τους Σανς να παίξει στο Game 4 με τους Λέικερς και μετά εκτέλεσε το Λ.Α

Ο Κρις Πολ των Σανς
Ο Κρις Πολ των Σανς Ⓒ 2021 MARK J. TERRILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Κρις Πολ ήταν προγραμματισμένο να μην αγωνιστεί στο Game 4 των Σανς με τους Λέικερς λόγω του τραυματισμού του στον ώμο, αλλά παρακάλεσε την ομάδα να τον αφήσει να αγωνιστεί και τελικά την οδήγησε στο "μπρέικ".

Ο Κρις Πολ έχει αποδείξει πολλές φορές ότι το λέει η καρδιά του. Και αυτό έκανε και στο Game 4 των Σανς με τους Λέικερς (νίκη του Φοίνιξ με 100-92 στο Λ.Α) όπου χρειάστηκε να... παρακαλέσει τον προπονητή του, Μόντι Γουίλιαμς, για να αγωνιστεί.

Με τον τραυματισμό του στον δεξιό ώμο να είναι αρκετά σοβαρός, ο Πολ αναμενόταν να μείνει εκτός αγώνα. Τελικά όμως ο Γουίλιαμς πείστηκε έπειτα από το "ψηστήρι" του Πολ να τον αφήσει να αγωνιστεί, με τον All Star γκαρντ να έχει 18 πόντους, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα και κανένα λάθος σε 32 λεπτά συμμετοχής.

"Είπα στα παιδιά ότι 'δεν ξέρω πόσο θα αντέξω. Αν νιώσετε ότι παίζω σαν σκουπίδι, τότε πείτε το και θα βγω'. Τουλάχιστον όμως αφήστε με να δοκιμάσω να δω τι μπορώ να κάνω" δήλωσε ο Πολ ότι είπε στους ανθρώπους των Σανς πριν από το Game 4 για να τον αφήσουν να αγωνιστεί, με το αποτέλεσμα να τον δικαιώνει.

Σύμφωνα μάλιστα με την στατιστική υπηρεσία του ESPN, αυτή ήταν η 9η φορά στην καριέρα του Πολ στα playoffs που είχε τουλάχιστον 9 ασίστ και κανένα λάθος στα playoffs, επίδοση-ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ, με τον βετεράνο γκαρντ να αφήνει δεύτερο τον Μάτζικ Τζόνσον.

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Κρις Πολ από το παιχνίδι:

TAGS NBA ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ