NBA

NBA: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ των Μπουλς

NBA: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ των Μπουλς
INTIME

Στο training camp των Σικάγο Μπουλς θα συμμετάσχει ο Κώστας Αντετοκούνμπο με την προοπτική να υπογράψει two-way συμβόλαιο για τη σεζόν 2022-23.

Η επιστροφή στο NBA είναι μια δελεαστική προοπτική και ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θέλει να την προσπεράσει. Γι' αυτό και σύμφωνα με τον Σαμς Τσαράνια ήρθε σε συμφωνία με τους Σικάγο Μπουλς προκειμένου να συμμετάσχει στην προετοιμασία και να παλέψει για μία θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου με συμβόλαιο two-way.

Ο 24χρονος διεθνής σέντερ (2.08), που παραμένει ελεύθερος μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη γαλλική Βιλερμπάν, έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια του κορυφαίου πρωταθλήματος παγκοσμίως μετρώντας 1 πόντο και 1 ριμπάουντ ανά 4 λεπτά παραμονής στο παρκέ. Παρά τον περιορισμένο χρόνο του πάντως, έχει στη συλλογή του το δαχτυλίδι του πρωταθλητή ως μέλος των Λος Άντζελες Λέικερς που κατέκτησαν τον τίτλο του 2020.

Η έτερη ομάδα που έχει παίξει είναι οι Ντάλας Μάβερικς, στους οποίους κατέληξε με ανταλλαγή από τους Σίξερς. Η ομάδα της Φιλαντέλφια τον είχε επιλέξει στο Νο60 του Draft 2018.

Στην EuroLeague της σεζόν 2021-22 είχε 5.8 πόντους με 72% στα δίποντα και season high τους 12 απέναντι στον Παναθηναϊκό, 2.6 ριμπάουντ και 7.1 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Τι Τζέι Πάρκερ τον χρησιμοποιούσε σε 13 λεπτά ανά αγώνα.

TAGS NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ