FIBA WORLD CUP

Ο Κόλσον μπορεί να γίνει συμπαίκτης με τον Ταβάρες στην εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου

Ο Κόλσον μπορεί να γίνει συμπαίκτης με τον Ταβάρες στην εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για το Πράσινο Ακρωτήρι και να γίνει συμπαίκτης με τον Έντι Ταβάρες εξετάζει ο Μπόνζι Κόλσον.

Το Πράσινο Ακρωτήρι έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η μικρότερη σε έκταση χώρα που θα συμμετάσχει σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά την πρόκρισή του στη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία από τις 25 Αυγούστου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου, όπου και μπορεί να εμφανιστεί ενισχυμένο, προσθέτοντας έναν ακόμα παίκτη επιπέδου EuroLeague, πέρα από τον Έντι Ταβάρες.

Ο λόγος για τον Μπόνζι Κόλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος δήλωσε στο Basket News ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομοσπονδία της χώρας, ενώ στο παρελθόν είχε απορρίψει πρόταση από την Εθνική Ιορδανίας, να αγωνιστεί ως νατουραλιζέ.

"Η Ιορδανία με προσέγγισε πέρσι αλλά αρνήθηκα. Με το Πράσινο Ακρωτήρι είναι διαφορετικά τα πράγματα γιατί το προσπαθώ χρόνια. Είμαι από το Πράσινο Ακρωτήρι, η μαμά μου είναι από εκεί. Έχω δεσμούς εκεί. Είμαι από το Νιου Μπέντφορντ, όπου υπάρχει μια μεγάλη κοινότητα από το Πράσινο Ακρωτήρι", ανέφερε ενδεικτικά.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ