NBA

Ο Κέβιν Ντουράντ "ανακοίνωσε" σε ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του την επέκταση με τους Μπρούκλιν Νετς

Ο Κέβιν Ντουράντ σε φάση από αγώνα Νετς - Μπακς στην ημιτελική σειρά της Ανατολικής Περιφέρειας
Ο Κέβιν Ντουράντ σε φάση από αγώνα Νετς - Μπακς στην ημιτελική σειρά της Ανατολικής Περιφέρειας 2021 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Δημοσιογράφος αποκάλυψε τη συμφωνία των Μπρούκλιν Νετς με τον Κέβιν Ντουράντ και έστειλε σε site ιδιοκτησίας του KD που ενημέρωσε ότι ο Αμερικανός σούπερσταρ θα πάρει 198 εκατομμύρια δολάρια.

Να και κάτι που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα! Ο δημοσιογράφος του ESPN Έιντριαν Βοϊναρόφσκι ενημέρωσε πως ο Κέβιν Ντουράντ θα υπογράψει τετραετή επέκταση με τους Μπρούκλιν Νετς το Σάββατο (7/8), στέλνοντας τους followers του σε site ιδιοκτησίας του Αμερικανού σούπερσταρ όπου υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, το boardroom.tv αναφέρει πως ο KD συμφώνησε να υπογράψει επέκταση αξίας 198 εκατομμυρίων δολαρίων, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει το μισό δισεκατομμύριο στην καριέρα του στο ΝΒΑ, αποκλειστικά από συμβόλαια με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Μπρούκλιν Νετς. Την περασμένη σεζόν ο Ντουράντ είχε 26.9 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ ανά 34.6 λεπτά σε 78 αγώνες.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ