ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κάτας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής για τον Παναθηναϊκό

Ο Όντετ Κάτας στο ματς με τον Προμηθέα
Ο Όντετ Κάτας στο ματς με τον Προμηθέα EUROKINISSI

Τις επόμενες ώρες θα αποφασίσουν στον Παναθηναϊκό αν θα προχωρήσουν σε μια τελευταία μεταγραφή πριν από τα playoffs της Stoiximan Basket League, όπως παραδέχθηκε ο Όντεντ Κάτας μετά από τη νίκη-πρόκριση επί του Λαυρίου.

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στο Λαύριο, ήταν σαρωτική. Οι πράσινοι νίκησαν με 108-71 και προκρίθηκαν στον τελικό, θα προετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν την Κυριακή (9/5) τον Προμηθέα, ωστόσο φαίνεται πως σαρώνουν την αγορά για μια τελευταία μεταγραφή πριν από την έναρξη των playoffs της Stoiximan Basket League.

Ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στην κατάσταση του Νέμανια Νέντοβιτς που παραμένει εκτός δράσης εξαιτίας επιπλοκών από τον κορονοϊό, παραδέχθηκε ότι θα παρθεί σύντομα απόφαση για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ (σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 ο Ισραηλινός σαρώνει ήδη την αγορά εδώ και μερικές ημέρες) και δήλωσε ευχαριστημένος από τη συνολική προσπάθεια της ομάδας του στο αποψινό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισραηλινός προπονητής:

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή μας, ειδικά στην άμυνα. Κάναμε καλύτερη δουλειά στο δεύτερο μέρος, όπου είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Επιθετικά κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας. Θέλαμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο κοντά στους 70 πόντους. Μέχρι το τέλος της σεζόν θέλουμε να παίζουμε σκληρά ώστε να κερδίσουμε τους δύο τίτλους. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από τη νοοτροπία της ομάδας και την αντίδρασή της.

Δεν έχω κάποια απάντηση για τον Νέντοβιτς. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει στον τελικό. Για τα playoffs δεν ξέρω ακόμα αν θα είναι έτοιμος. Λόγω του κορονοϊού δεν πρόκειται να ρισκάρουμε. Θα προετοιμάσουμε τον τελικό σαν να μην πρόκειται να παίξει. Δεν έχουμε κάποιο όνομα στο τραπέζι και δεν είναι απόφαση που έχουμε πάρει. Δουλειά μας είναι να κάνουμε δυνατή την ομάδα. Δεν έχουμε πολύ χρόνο και πρέπει να πάρουμε γρήγορα αποφάσεις. Θα δούμε τη νέα εξέταση του Νέντοβιτς και αν βρούμε λόγο να υπογράψουμε κάποιον παίκτη, θα το κάνουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ