ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Ο Κάρλικ Τζόουνς στο στόχαστρο της Μπασκόνια, σύμφωνα με ισπανικό μέσο

Ο Κάρλικ Τζόουνς στο στόχαστρο της Μπασκόνια, σύμφωνα με ισπανικό μέσο
AP PHOTO/MORRY GASH

Το όνομα του Κάρλικ Τζόουνς, που αποδεσμεύτηκε από τους Μπουλς, δεν αφήνει ασυγκίνητη την Μπασκόνια σύμφωνα με δημοσίευμα του Encestando.

Στο στόχαστρο της Μπασκόνια έχει μπει ο Κάρλικ Τζόουνς (1997, 1μ83), που κυκλοφορεί ως free agent στην αγορά, μετά την αποδέσμευσή του από τους Σικάγο Μπουλς, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν στο NBA, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Encestando.

Οι Βάσκοι έχουν μπει με το αριστερό στη σεζόν, μετρώντας μόλις μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια της EuroLeague και έχοντας ρεκόρ 4-2 στην Liga Endesa, για αυτό φαίνεται πως σκανάρουν την αγορά, ψάχνοντας τρόπο να ανακάμψουν αγωνιστικά.

Θυμίζουμε πως ο βραχύσωμος 26χρονος γκαρντ προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις στο MundoBasket 2023, όπου μέτρησε 20.4 πόντους (50.9% δίποντα, 41.7% τρίποντα, 78.3% βολές), 4.6 ριμπάουντ και 10.6 ασίστ σε 5 παιχνίδια με το Νότιο Σουδάν.

Σε ό,τι αφορά πάντως το συλλογικό επίπεδο, ο Τζόουνς δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάτι αξιόλογο, αφού στο NBA δεν βρήκε χώρο και χρόνο τα τελευταία δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να αγωνίζεται κατά βάση στην G-League.

Σύμφωνα πάντως με το συγκεκριμένο ισπανικό δημοσίευμα ο Τζόουνς συγκεντρώνει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά και την Κίνα, την ώρα που η Μπασκόνια εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών για την περιφέρεια. Κι όλα αυτά την ώρα που το μέλλον του Χοάν Πεναρόγια στην Buesa Arena μοιάζει αβέβαιο, ακόμα κι αν ο ίδιος δηλώνει πως δεν ανησυχεί για τη θέση του.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ