ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Πεναρόγια: "Αν με ένοιαζε κάθε κριτική, τότε θα κρεμιόμουν από ένα δέντρο"

Πεναρόγια: "Αν με ένοιαζε κάθε κριτική, τότε θα κρεμιόμουν από ένα δέντρο"
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Ο Χοάν Πεναρόγια είναι υπ' ατμόν στην Μπασκόνια με το μέλλον του στον σύλλογο να είναι αβέβαιο και ο ίδιος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Μάλαγα, τονίζοντας πως δεν ανησυχεί.

Το μέλλον του Χοάν Πεναρόγια στην Μπασκόνια μόνο βέβαιο δεν είναι και ο τεχνικός των Βάσκων μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από την Μάλαγα στην συνέντευξη Τύπου.

Ο ίδιος δήλωσε πως δεν ανησυχεί και πως είναι ήρεμος σχετικά με το ενδεχόμενο της απόλυσής του ή μη, την ώρα που δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς ως πιθανό διάδοχό του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Δεν ανησυχώ, είμαι ήρεμος σχετικά με το αν θα απολυθώ ή όχι. Η ομάδα πρέπει να είναι πιο σταθερή. Το λέω επειδή δουλεύω με ένα σπουδαίο γκρουπ από παίκτες. Αν με ένοιαζε κάθε κριτική, τότε θα κρεμιόμουν από ένα δέντρο.

Είμαστε ακόμη στον Οκτώβριο και η σεζόν έχει μόλις αρχίσει. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου. Αν έχετε έρθει σήμερα για την κηδεία μου, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Είμαι αρκετά ήσυχος αυτή τη στιγμή.

Η επικοινωνία μου με τους παίκτες είναι εξαιρετική. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε η δική μου κηδεία, ούτε της Μπασκόνια. Αν οι ήττες δεν επηρεάζουν τους παίκτες τώρα, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα εδώ".

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ