ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Μπασκόνια: Ο Ιβάνοβιτς υποψήφιος αντικαταστάτης του Πεναρόγια σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς INTIME

Ο Χοάν Πεναρόγια είναι εδώ και μερικές ημέρες υπ' ατμόν στην Μπασκόνια, με ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι πιθανός αντικαταστάτης του είναι ο - μέχρι πριν λίγες ώρες τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα - Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος έχει ήδη τρεις (!) θητείες στους Βάσκους.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς απολύθηκε χθες (21/10) από τον Ερυθρό Αστέρα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τον αντικαθιστά. Μία ημέρα αργότερα, δημοσιεύματα τον συνδέουν ήδη με τον πάγκο της Μπασκόνια!

Εν μέσω του χαμού που γίνεται με τους προπονητές της EuroLeague, ο Χοάν Πεναρόγια θεωρείται ότι βρίσκεται υπ' ατμόν στους Βάσκους λόγω του κακού ξεκινήματος της ομάδας. Και ο Ιβάνοβιτς - που στο παρελθόν έχει ήδη τρεις θητείες στον πάγκο της Μπασκόνια - θεωρείται κατά πολλούς ως το φαβορί να τον αντικαταστήσει αν τελικά ο Πεναρόγια απολυθεί.

Για την ιστορία, ο Ιβάνοβιτς έχει καθίσει στον πάγκο της Μπασκόνια από το 2000 έως το 2005, από το 2008 έως το 2012 και από το 2019 έως το 2021 και έχει κατακτήσει από ένα πρωτάθλημα με τους Βάσκους σε κάθε θητεία του (2002, 2010 και 2020).

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ