ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Επίσημα νέος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα με συμβόλαιο μέχρι το 2025

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Επίσημα νέος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα με συμβόλαιο μέχρι το 2025

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για την θέση του νέου τεχνικού της ομάδας, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών ότι οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα, με τον Έλληνα τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2025

Η εποχή του Γιάννη Σφαιρόπουλου ξεκίνησε και επίσημα στον Ερυθρό Αστέρα. Η σερβική ομάδα ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό για συμβόλαιο μέχρι το 2025, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σφαιρόπουλος θα αντικαταστήσει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς - ο οποίος απολύθηκε λόγω του ξεκινήματος με ρεκόρ 1-3 του Ερυθρού Αστέρα στην EuroLeague. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός θεωρήθηκε εξ αρχής το φαβορί για την θέση, αφού το αγωνιστικό του προφίλ ταιριάζει στην φιλοσοφία των "ερυθρόλευκων" του Βελιγραδίου, που αποφάσισαν να του δώσουν τα κλειδιά της ομάδας.

Για την ιστορία, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεκινάει την πορεία του στον Ερυθρό Αστέρα με παρόμοιο τρόπο που την είχε ξεκινήσει στον Ολυμπιακό, αφού είχε ανακοινωθεί από την ομάδα του Πειραιά την 1η Νοεμβρίου 2014 (ως αντικαταστάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα). Το ντεμπούτο του μάλιστα τότε στην EuroLeague το πραγματοποίησε κόντρα στον... Ερυθρό Αστέρα στις 7 Νοεμβρίου 2014, στην νίκη του Ολυμπιακού με 62-57.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ