ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Ο Καμπάσο παίρνει την σκυτάλη από τον Σκόλα και γίνεται ο νέος αρχηγός στην Εθνική Αργεντινής

Ο Φακούντο Καμπάσο με την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής
Ο Φακούντο Καμπάσο με την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής 2021 ERIC GAY/AP PHOTO

Τα ηνία από τον τεράστιο Λουίς Σκόλα στην αρχηγία της Εθνικής Αργεντινής θα πάρει ο Φακούντο Καμπάσο, όπως αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας, Νέστορ Γκαρσία.

Ο Λουίς Σκόλα ολοκλήρωσε την καριέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τη θέση του αρχηγού στην Εθνική Αργεντινής να μένει πλέον κενή. Ο Φακούντο Καμπάσο θα είναι ο νέος αρχηγός της ομάδας, όπως ανέφερε ο νέος τεχνικός της Αργεντινής, Νέστον Γκαρσία σε συνέντευξή του στο ESPN.

Ο Γκαρσία εκθείασε τον γκαρντ των Νάγκετς τονίζοντας πως έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται κάποιος για να πάρει αυτή τη θέση ενώ τόνισε πως ο Καμπάσο είναι έτοιμος να διαδεχθεί τον Σκόλα στην αρχηγία της Εθνικής.

"Είπα στον Καμπάσο ότι θα τον έκανα αρχηγό την επόμενη μέρα που θα γίνω προπονητής της Εθνικής Αργεντινής. Ο αρχηγός είναι κάποιος που αντιπροσωπεύει όλη την ομάδα, δεν είναι ατομιστής, ούτε μονάδα. Ο Καμπάσο είναι προετοιμασμένος γι αυτό. Η σωστή ηγετική συμπεριφορά είναι κάτι που μέσα από την επικοινωνία μπορεί να βοηθήσει τα πράγματα να γίνονται πιο γρήγορα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ