ΙΚΑΡΟΣ

Ο Ίκαρος για τον Πάντιτς

Ο Ίκαρος για τον Πάντιτς

Με επίσημη ανακοίνωση του, ο Ίκαρος πήρε θέση για την αποχώρηση του Μλάντεν Πάντιτς από την Ελλάδα και τη συμφωνία του με τη Λέφσκι Σόφιας

Ο Ίκαρος Καλλιθέας πήρε θέση με αφορμή την φυγή του Μλάντεν Πάντιτς από την Ελλάδα, παραθέτοντας την πορεία των γεγονότων.

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ίκαρος:

Με αφορμή τη φυγή του Μλάντεν Πάντιτς από την Ελλάδα, ο Ίκαρος Καλλιθέας έχει να ανακοινώσει τα εξής:

"Ο αθλητής είχε ενημερωθεί από την Κυριακή (3/3) από τον αθλητικό διευθυντή Σταύρο Ελληνιάδη και είχε συμφωνήσει να περάσει την Τρίτη (5/3) από τα γραφεία του συλλόγου, ώστε να λάβει τον μισθό του που του οφειλόταν.

Παρά την ενημέρωση (για την οποία δεν είχε φέρει αντίρρηση) από τον Σταύρο Ελληνιάδη, ο αθλητής τη Τρίτη (5/3) έστειλε επιστολή μέσω email, στην οποία ζητούσε την ακύρωση του συμβολαίου του. Το απόγευμα της ίδιας μέρας (5/3) εμφανίσθηκε στην προπόνηση με πολιτικά ρούχα και εκ νέου ο Σταύρος Ελληνιάδης του τόνισε ότι θα έπρεπε να είχε περάσει από τα γραφεία της ΚΑΕ για να πάρει τον μισθό του. Ο ίδιος απάντησε ότι δεν επιθυμεί να μείνει στην ομάδα.

Το πρωί της Τετάρτης (6/3) ενημερώθηκε και γραπτώς ότι καλείται να πάρει τον μισθό που του οφείλεται από τα γραφεία του συλλόγου. Εντούτοις δεν εμφανίσθηκε ούτε στα γραφεία, αλλά ούτε και στο γήπεδο για την προπόνηση ενώ ήδη είχαμε πληροφορηθεί πως έχει συμφωνήσει με την Λέφσκι Σόφιας.

Ο Ίκαρος επιφυλάσσεται να διεκδικήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα του".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ