ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γουάιτσαϊντ έφυγε μόνος του από τον πάγκο των Χιτ πριν τελειώσει ο αγώνας με τους Μάτζικ!

Miami Heat center Hassan Whiteside encourages the crowd during the second half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Wednesday, Oct. 24, 2018, in Miami. The Heat won 110-87. (AP Photo/Lynne Sladky)
AP Photo/Lynne Sladky AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Χασάν Γουάιτσαϊντ εκνευρίστηκε επειδή δεν αγωνίστηκε καθόλου στην 4η περίοδο του αγώνα των Χιτ με τους Μάτζικ και αποχώρησε από τον πάγκο του Μαϊάμι με 40.5 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα.

Ο Χασάν Γουάιτσαϊντ δεν φημίζεται για την υπομονή του. Το απέδειξε αυτό για ακόμα μία φορά στο παιχνίδι των Χιτ με τους Μάτζικ ( νίκη των δεύτερων με 105-90 ), κάνοντας κάτι που δεν συνηθίζεται, αν και στην δική του περίπτωση δεν προκαλεί εντύπωση: Σηκώθηκε κι έφυγε μόνος του από τον πάγκο των Χιτ με 40.5 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα!

Ο Γουάιτσαϊντ με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι ο προπονητής του, Έρικ Σπόλστρα, δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στην 4η περίοδο του αγώνα.

Η κίνηση αυτή του δυναμικού σέντερ δεν ήταν πάντως απλώς μία... υπενθύμιση του εκρηκτικού ταμπεραμέντου του. Ήταν μία συνέχεια όσων έγιναν κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν, όταν το γεγονός ότι έμενε σταθερά στον πάγκο στην 4η περίοδο των αγώνων είχε ως αποτέλεσμα να δηλώνει συνεχώς στα ΜΜΕ ότι δεν του άρεσε ο τρόπος που τον χρησιμοποιούσε ο Σπόλστρα. Φέτος οι δύο άνδρες φάνηκε να τα βρίσκουν, ωστόσο αυτή η κίνηση του Γουάιτσαϊντ σίγουρα κάτι δείχνει.

Την φετινή σεζόν ο Γουάιτσαϊντ έχει 13.5 πόντους, 13.7 ριμπάουντ και 2.9 κοψίματα μέσο όρο σε 26.9 λεπτά συμμετοχής.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τον Γουάιτσαϊντ να αποχωρεί από τον πάγκο των Χιτ με προορισμό τα αποδυτήρια, πριν ακόμα τελειώσει το παιχνίδι:

AP Photo/Lynne Sladky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ