ΜΠΑΣΚΕΤ

"Πάτησαν" τους Χιτ στο Μαϊάμι οι Μάτζικ

Orlando Magic forward Aaron Gordon (00) in the second half of an NBA basketball game Friday, Nov. 23, 2018, in Denver. The Nuggets won 112-87. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Στηριζόμενοι σε ένα τρομερό τρίτο δωδεκάλεπτο, οι Μάτζικ πήραν διαφορά ασφαλείας και τελικά κέρδισαν σχετικά εύκολα με 105-90 τους Χιτ στο Μαϊάμι.

Οι Μάτζικ έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την... αστάθεια. Για καλή τους τύχη, βρήκαν απέναντί τους μία ομάδα που απογοητεύει... σταθερά από το ξεκίνημα της σεζόν. Και δεν έχασαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, καταφέρνοντας χάρη σε μία καλή εμφάνιση να κερδίσουν με 105-90 τους Χιτ μέσα στο Μαϊάμι.

Με αυτή τη νίκη οι Μάτζικ βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 12-12, την ίδια στιγμή που οι Χιτ έχουν πλέον ρεκόρ 9-14 και μόλις 5-9 στην έδρα τους. Σαν να μην έφτανε μάλιστα αυτό για το Μαϊάμι, είδε και τον Χασάν Γουάιτσαϊντ να φεύγει μόνος του από τον πάγκο με 40.5 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα, μην κρύβοντας τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε καθόλου στο τέταρτο δωδεκάλεπτο.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για ένα ημίχρονο, με το στο τέλος της δεύτερης περιόδου να είναι 51-46 υπέρ των Χιτ. Στην τρίτη περίοδο ωστόσο στο παρκέ βρισκόταν μόνο μία ομάδα: Το Ορλάντο. Με μπροστάρη τον Άαρον Γκόρντον - ο οποίος σημείωσε 16 πόντους σε αυτό το διάστημα - το Ορλάντο έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 30-12, πηγαίνοντας στην τέταρτη περίοδο προηγούμενο με 76-62. Η κατάσταση δεν έμελλε να ανατραπεί μέχρι το φινάλε.

Ο Γκόρντον με 20 πόντους και 13 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Νίκολα Βούτσεβιτς και τον Τέρενς Ρος να προσθέτουν από 19 πόντους. Για τους Χιτ, ο Τζάστις Γουίνσλοου είχε 14 πόντους, ο Κέλι Όλινικ 13 πόντους και ο Γουάιτσαϊντ 12 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

"Πάτησαν" τους Χιτ στο Μαϊάμι οι Μάτζικ

AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ