NBA

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αν θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στο NBA

San Antonio Spurs coach Gregg Popovich signals to players during the first half of an NBA basketball game against the Utah Jazz, Friday, March 11, 2022, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
San Antonio Spurs coach Gregg Popovich signals to players during the first half of an NBA basketball game against the Utah Jazz, Friday, March 11, 2022, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay) 2022 AP PHOTO/ERIC GAY

Θα μείνει στο Σαν Αντόνιο; Θα βγει στη σύνταξη; Ουδείς στους Σπερς γνωρίζει το μέλλον του Γκρεγκ Πόποβιτς, που απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για τις σκέψεις του σχετικά με την επόμενη σεζόν.

Βρίσκεται στο Σαν Αντόνιο από το 1988, με ένα διάλειμμα από το 1992 έως το 1994. Είναι ο head coach των Σπερς από το 1996, ωστόσο ουδείς γνωρίζει τις σκέψεις του για το μέλλον. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς έκλεισε τα 74 και στο φινάλε της τρέχουσας κανονικής περιόδου απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν θα συνεχίσει στον ρόλο του και γενικώς στο NBA ή αν έφτασε η στιγμή να βγει στη σύνταξη.

Οι Σπερς ελπίζουν ότι η τύχη θα τους χαμογελάσει, για να πάρουν την πρώτη επιλογή στο NBA Draft 2023. Αν αυτό συμβεί, τότε είναι δεδομένο ότι θα επενδύσουν στον Βικτόρ Γουεμπανιαμά. Και τότε ο Γκρεγκ Πόποβιτς και θα θέλει και θα μείνει στον οργανισμό ώστε να τον οδηγήσει σε μία μεταβατική εποχή. Ο Πόποβιτς είναι εκτός από προπονητής και πρόεδρος των Σπερς, έχει κατακτήσει μαζί τους πέντε πρωταθλήματα και θα μπει το φθινόπωρο στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

TAGS NBA ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ