ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ο Γκότσερ στα χνάρια του Χολ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Τόντρικ Γκότσερ εξέφρασε η Μπουγιουκτσεμεκτσέ, η οποία ενημέρωσε τη διοίκηση του Κοροίβου για την πρόθεσή της να αποκτήσει τον 33χρονο γκαρντ. Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.

Ο Κένι Χολ αποχωρεί με προορισμό τη Νίμπουρκ , αλλά δεν αποκλείεται να μην αποτελέσει τον μοναδικό παίκτη που θα πει πρόωρα "αντίο" στον Κόροιβο. Κι αυτό γιατί εσχάτως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για έναν ακόμη παίκτη της ομάδας του Ντίνου Καλαμπάκου.

Ο λόγος για τον Τόντρικ Γκότσερ, ο οποίος βρίσκεται στα "ραντάρ" της Μπουγιουκτσεμεκτσέ, που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό στην TBL. Ο 33χρονος γκαρντ είναι εκ των κορυφαίων του Κοροίβου στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, μετρώντας 12.8 πόντους (με 40% στα τρίποντα), 5.8 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ κατά μέσο όρο στη Stoiximan.gr Basket League. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Τουρκία προσέλκυσε το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας, η οποία έχει ήδη ενημερώσει την πλευρά του Κοροίβου.

Όπερ και σημαίνει πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, ενδεχομένως μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό. Θυμίζουμε ότι κόντρα στους "θαλασσί" ο Κένι Χολ θα πραγματοποιήσει την τελευταία του εμφάνιση με τα χρώματα των "μπλε", κάτι που είναι πολύ πιθανό να ισχύσει επίσης για τον Τόντρικ Γκότσερ.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ