ΚΟΣΜΟΣ

Ο Γκόραν Ντράγκιτς έτοιμος για τον τελευταίο χορό με την Σλοβενία

Ο Γκόραν Ντράγκιτς με την φανέλα των Νετς
Ο Γκόραν Ντράγκιτς με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2022 FRANK FRANKLIN II/ ASSOCIATED PRESS

Για την αποθέωση, για το χειροκρότημα, για το αντίο που ονειρεύεται θα παίξει ο Γκόραν Ντράγκιτς στο ματς της Σλοβενίας με την Κροατία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Στα 36 του χρόνια, ο Γκόραν Ντράγκιτς συνεχίζει στο NBA, όμως δεν έχει παίξει με την εθνική ομάδα της χώρας του από το 2017 κι έπειτα. Είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από το international basketball μετά από την κατάκτηση του EuroBasket, όμως θα φορέσει ξανά την φανέλα της Σλοβενίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 καθώς θα αγωνιστεί στο ματς με την Κροατία ώστε να τιμηθεί, να αποθεωθεί και να αποχωρήσει όπως ονειρεύεται.

Ο Ντράγκιτς δεν σκοπεύει να παίξει στο EuroBasket 2022, ενώ το φετινό καλοκαίρι θα είναι free agent μετά από 14 χρόνια στη Λίγκα. Τη σεζόν 2021/22 έπαιξε πέντε αγώνες με τους Ράπτορς και 20 με τους Νετς, ενώ στην καριέρα του στο NBA έχει 13.7 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ, ένα κλέψιμο και 2.3 λάθη ανά 27.9 λεπτά σε 888 αγώνες κανονικών περιόδων. Την αποκάλυψη για τη συμμετοχή του στον αγώνα με την Κροατία (30/6) έκαναν το Basketnews και το Sportklub.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ