EUROLEAGUE

Ο Γιουλ, το Breaking Bad και ο καιρός στην Αθήνα!

Ο Γιουλ, το Breaking Bad και ο καιρός στην Αθήνα!
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Γιουλ γράφει για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό, το πόσο δύσκολο είναι να νικήσει κανείς δύο φορές τον πρωταθλητή Ευρώπης, τον καιρό της Αθήνας και πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο του

Λίγες ώρες μετά το 2-1 ο Σέρχιο Γιουλ ανανέωσε το προσωπικό του blog στη Euroleague αναφερόμενος στους αγώνες με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός άσος μίλησε για τη νίκη που χρειάζεται η ομάδα του για να φτάσει στο Final-4, αναφέρθηκε στο πόσο διαφορετικό του φάνηκε το ΣΕΦ με κόσμο και χωρίς, ενώ μοιράστηκε με τους φαν του το πως περνάει τον καιρό του ανάμεσα σε προπονήσεις και παιχνίδια.

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε ο Σέρχιο Γιουλ:

"Γεια σε όλους! Είμαι ο Σέρχιο Γιουλ της Ρεάλ Μαδρίτης και βρίσκομαι στον Πειραιά. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, είμαστε στα πλέι οφ της Euroleague κι έχουμε ένα προβάδισμα με 2-1 κόντρα στον Ολυμπιακό. Η επόμενη νίκη μας θα μας φέρει στο Final-4, αλλά δεν θα είναι εύκολη. Καταφέραμε να προστατεύσουμε το πλεονέκτημα της έδρας μας, νικώντας στα δύο πρώτα παιχνίδια στη Μαδρίτη, με την υποστήριξη των οπαδών μας. Στο τελευταίο παιχνίδι χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε στο τέλος αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα είναι ώρα να πάμε για προπόνηση και να προετοιμαστούμε για τον 4ο αγώνα της σειράς, που θα διεξαχθεί επίσης στην Ελλάδα την Τετάρτη.

Όπως προείπα, ήρθαμε στην Ελλάδα μετά από μία δύσκολη εβδομάδα. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις τον πρωταθλητή Ευρώπης δύο φορές μέσα στην ίδια εβδομάδα. Και τα δύο παιχνίδια ήταν έντονα και με πολλές σώμα με σώμα μάχες. Δουλέψαμε όλη τη σεζόν για να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας, ο πρώτος μας στόχος ήταν να προκριθούμε στα πλέι οφ και στη συνέχεια να τερματίσουμε 1οι ή 2οι για να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Όποιος είδε τα δύο πρώτα παιχνίδια, κατάλαβε πόσο σημαντικό ήταν για εμάς το πλεονέκτημα της έδρας. Μας έδωσε την ευκαιρία να προηγηθούμε με 2-0 στη σειρά. Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την εξαιρετική τους στήριξη σε κάθε παιχνίδια. Είναι πάντα καλοδεχούμενο και όσο πιο σημαντικό είναι το παιχνίδια τόσο μεγαλύτερη στήριξη παίρνουμε από τον κόσμο. Ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για εμάς και στα δύο εντός έδρας παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό και ο κόσμος είναι ένας από τους λόγους που πήραμε διαδοχικές νίκες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα και την υπόλοιπη ομάδα στους οπαδούς της Μαδρίτης που μας έφεραν έως εδώ!

Ήρθαμε στην Αθήνα την Κυριακή γύρω στις 8.30 το βράδυ, ώρα Ελλάδας. Είχαμε προπονηθεί το πρωί στη Μαδρίτη, ετοιμάσαμε τις βαλίτσες μας και ταξιδέψαμε ως εδώ. Όπως συνηθίζουμε προπονηθήκαμε την επόμενη ημέρα το πρωί, λίγες ώρες πριν τον αγώνα στο ΣΕΦ. Ήταν τόσο διαφορετικά όταν επιστρέψαμε το απόγευμα. Ήταν τελείως άδειο όταν προπονηθήκαμε και κατάμεστο από τον κόσμο, λίγο πριν το ματς. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς, αλλά η ομάδα έδειξε το χαρακτήρα και την τιμή της. Ήμασταν πραγματικά πολύ κοντά στο να τελειώσουμε τη σειρά με μία ακόμα νίκη. Είχαμε επίσης ένα μικρό προβάδισμα προς το τέλος του αγώνα, αλλά δεν ήταν αρκετό για εμάς. Το καλό είναι ότι προηγούμαστε ακόμα με 2-1. Χάσαμε τον Ντονταγιέ Ντρέιπερ εξαιτίας ενός τραυματισμού -γρήγορα γίνε καλά!- αλλά ο Τζέισι Κάρολ είναι πίσω κι έτοιμος να μας βοηθήσει.

Πλέον αυτή τη στιγμή όλοι έχουμε στο μυαλό μας το 4ο παιχνίδι, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Επιστρέψαμε το πρωί της Τρίτης για προπόνηση και δηλώσεις στο ΣΕΦ. Επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο και θα προετοιμαστούμε για να δουλέψουμε ξανά, αυτή τη φορά με τον γιατρό και τους φυσιοθεραπευτές μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά τους στην ομάδα. Μπορεί να μην είναι ορατή αλλά είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντική. Είναι μία μεγάλη σεζόν με πολλά παιχνίδια. Βρισκόμαστε στο παρκέ -για προπονήσεις και για παιχνίδια- πάρα πολλά λεπτά ακόμα και ώρες. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα με πολλές σωματικές επαφές. Περνάμε πολλές ώρες προσπαθώντας να ανασυνταχθούμε, με πολλές αποθεραπείες και σε αυτόν τον τομέα οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές μας κάνουν εξαιρετική δουλειά. Προσπαθούν να μας έχουν πάντα έτοιμους για το επόμενο παιχνίδι, ακόμα κι όταν υπάρχει λίγος χρόνος ανάμεσα στα παιχνίδια, όπως τώρα!

Είναι εξαιρετικός ο καιρός στην Αθήνα, οπότε αν θα έχω την ευκαιρία, θα προσπαθήσω να πάω καμία βόλτα. Με αυτό τον τρόπο, θα προσπαθήσω να αποφορτιστώ λίγο, ακόμα κι αν είναι δύσκολο να το κάνω καθώς αυτά είναι τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Επιπλέον, οι ώρες περνούν αργά πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι αυτό της ερχόμενης Τετάρτης. Πέρα απ' αυτό όμως θα προκριθούμε στο Final-4 αν νικήσουμε, όλοι είναι ενήμεροι επ' αυτού! Είναι καλό να κρατάς το μυαλό σου απασχολημένο, ώστε η ώρα ανάμεσα σε προπονήσεις και παιχνίδια να κυλούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Μουσική, βιβλία, ταινίες, σειρές και φυσικά συζητήσεις με τους συμπαίκτες, γεμίζουν τις ώρες μας αυτές τις ημέρες. Μόλις τελείωσα τον πρώτο κύκλο του Breaking Bad. To συνιστώ σε όλους! Σε ελκύει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Αυτά ήταν που είχα για εσάς σήμερα. Στέλνω σε όλους τους οπαδούς της Ρεάλ, μία μεγάλη αγκαλιά από την Ελλάδα. Ελπίζω να επιστρέψουμε αύριο το βράδυ στη Μαδρίτη με μία ακόμα νίκη και το εισιτήριο για το Final-4 του Μιλάνου, στην τσέπη μας. Ζήτω η Μαδρίτη".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ