GAME NIGHT

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στη Game Night: "Ο φετινός Παναθηναϊκός δίνει μεγαλύτερη αξία σε αυτό το Κύπελλο"

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στη Game Night: "Ο φετινός Παναθηναϊκός δίνει μεγαλύτερη αξία σε αυτό το Κύπελλο"
PRINTSCREEN

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στη Game Night του SPORT24 και τη Βασιλική Καραμούζα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ από τον Ολυμπιακό, τον 12ο τίτλο των ερυθρολεύκων σε αυτή τη διοργάνωση.

Το Final Eight ολοκληρώθηκε στα Δύο Αοράκια και βρήκε Κυπελλούχο Ελλάδας ΟΠΑΠ τον Ολυμπιακό, μετά τη νίκη του στον τελικό επί του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην Game Night του SPORT24 και τη Βασιλική Καραμούζα για την επιτυχία της ομάδας του Πειραιά, αλλά και τους υπόλοιπους στόχους του Ολυμπιακού, με τον διεθνή γκαρντ να τονίζει πως επόμενος στόχος είναι το ματς με τη Ζάλγκιρις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λαρεντζάκης:

Για το διχτάκι από τη μπασκέτα: "Η αλήθεια είναι ότι μου το έφερε ο ΜακΚίσικ. Κάθε χρόνο και τις τέσσερις φορές που έχω έρθει εδώ και έχω κερδίσει έχω πάρει και τις τέσσερις (σ.σ. το διχτάκι)"

Για τον Μόουζες Ράιτ: "Εντάξει υπάρχει πολύ καλή σχέση, ταιριάξαμε πάρα πολύ ωραία και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτον".

Για την κατάκτηση του τίτλου: "Εντάξει είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Πραγματικά τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά, η ομάδα έπαιξε τρομερά στην άμυνα, είχαμε πλάνο και μείναμε σε αυτό και πήραμε άλλον ένα σημαντικό τίτλο".

Για το αν έχει μεγαλύτερη αίγλη όταν το κατακτάς απέναντι στον Παναθηναϊκό: "Σίγουρα και ειδικά με τον φετινό Παναθηναϊκό που έχει μία πολύ καλή και σοβαρή ομάδα. Δίνει μεγαλύτερη αξία στο Κύπελλό μας, αλλά έχουμε πολύ ακόμα για το τέλος της χρονιάς και θέλουμε να συνεχίσουμε στο καλό μομέντουμ που είμαστε τώρα"

Για το πώς είναι το πόδι του: "Πονάω λίγο τώρα, αλλά εντάξει θα το δούμε από αύριο αυτό. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γιατι έχουμε και την Εθνική Ομάδα και θέλω πολύ να παίξω".

Για την Εθνική: "Είναι πολύ σημαντική η Εθνική Ομάδα και ανυπομονώ να πάμε εκεί να δουλέψουμε όλοι μαζί για να κάνουμε κάτι καλό για την Εθνική"

Για τους υπόλοιπους στόχους του Ολυμπιακού: "Επόμενος φετινός στόχος του Ολυμπιακού είναι το ματς με τη Ζάλγκιρις που ακολουθεί. Και τελεία εκεί".

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS GAME NIGHT ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ