ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Γιάννης Λάππας στο SPORT 24

Ο Γιάννης Λάππας στο SPORT 24
Λάππας

Η Ολυμπιάδα πέτυχε δύο συνεχόμενες νίκες και ετοιμάζεται για την αντεπίθεσή της όπως τόνισε στο SPORT24 ο Γιάννης Λάππας

" Σκεφτόμαστε τι μπορούμε να βελτιώσουμε για να είμαστε ακόμη καλύτεροι" μας λέει ο αρχηγός της Ολυμπιάδας σαφώς πιο ευδιάθετος μετά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη των "πορτοκαλί".

Όσο για το τι έφταιγε για το κακό ξεκίνημα. " Με βάση το πρόγραμμα που είχαμε, το περιμέναμε. Το καλό ήταν ότι δεν είχαν κλονιστεί οι σχέσεις μας στα αποδυτήρια και προσπαθούσαμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι".

Στην ερώτηση αν το καλοκαίρι έγιναν σωστές κινήσεις προκειμένου η Ολυμπιάδα να εμφανιστεί όπως και πέρσι απάντησε: " Οι κινήσεις γίνονται ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα της ομάδας, ωστόσο, δεν συγκρίνω την ομάδα που έχουμε φέτος με εκείνη της περασμένης σεζόν. Φέτος η ομάδα ήταν καινούργια αλλά το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρσι".

Aναφορικά με τη συνέχεια της πατρινής ομάδας ο έμπειρος φόργουορντ σχολίασε: " Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Κάναμε δύο νίκες που ήταν μέσα στις δυνατότητες μας. Δουλεύουμε πολύ καλά από την αρχή της προετοιμασίας και κάποια στιγμή ξέραμε ότι θα έρχονταν θα αποτελέσματα που θέλαμε.

Οι προσδοκίες για κάτι καλό υπάρχουν όμως ακόμα δεν μπορούμε να πούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Είναι πολύ νωρίς και πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε σωστά της δουλειά μας και να βελτιωνόμαστε συνεχώς

".

Σχετικά με τις ομάδες που θα κινδυνέψουν για υποβιβασμό " Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Κάποιες ομάδες ενδέχεται να κάνουν αλλαγές και οι παίκτες που θα φέρουν να κάνουν τη διαφορά. Θεωρώ ότι το Ρέθυμνο έκανε δύο ήττες στην έδρα του από τον Κολοσσό και εμάς και ίσως να τις πληρώσει στη συνέχεια. Βέβαια όλα είναι στη θεωρία γιατί το Σάββατο θα μπορούσε να είχε κερδίσει την ΑΕΚ".

Ο Γιάννης Λάππας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους φιλάθλους της Ολυμπιάδας οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας.









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ