NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει αμφίβολος για τα πρώτα παιχνίδια των Μπακς στα playoffs

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο AP

Αναμονή στους Μπακς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμένει αμφίβολος για την έναρξη της σειράς με τους Πέισερς.

Οι Μπακς έμαθαν το βράδυ της Κυριακής (14/4) τον αντίπαλό τους στον πρώτο γύρο των playoffs, ξέρουν ότι οι μάχες με τους Πέισερς θα είναι μεγάλες, δεν έχουν ξεχάσει ότι ηττήθηκαν τέσσερις φορές σε πέντε αγώνες στην κανονική περίοδο και στο In-Season Tournament, ωστόσο αυτό που δεν ξέρουν είναι πότε και αν θα έχουν μαζί τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στη γάμπα, κάνει καθημερινές θεραπείες, ωστόσο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια πραγματική εξέλιξη σχετικά με το status του για τη σειρά με την ομάδα της Ιντιανάπολις.

Όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια, ο Αντετοκούνμπο έχει σπάνια ικανότητα στη γρήγορη αποθεραπεία, ωστόσο το συγκεκριμένο σημείο, η γάμπα δηλαδή, είναι ένα από τα πιο "περίεργα" σε αθλητές όπως ο Γιάννης. Σε παιδιά που στηρίζονται στα δυνατά πατήματα, στις υψηλές ταχύτητες και στις κατά μέτωπο επιθέσεις. Σε 73 αγώνες της κανονικής περιόδου ο ηγέτης των Μπακς είχε 30.4 πόντους (65% στο δίποντο, 27% στο τρίποντο, 66% στις βολές), 11.5 ριμπάουντ, 6.5 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1.1 μπλοκ ανά 35.2 λεπτά.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ