ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τον Λίλαρντ: "Είναι φοβερός τύπος, δουλεύει σκληρά, είναι πεινασμένος"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τον Λίλαρντ: "Είναι φοβερός τύπος, δουλεύει σκληρά, είναι πεινασμένος"
AP PHOTO/MORRY GASH

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Λος Άντζελες Λέικερς με 108-97 στο πλαίσιο της preseason του NBA σε έναν αγώνα με ιδιαίτερη σημασία καθώς αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάτησε για πρώτη φορά παρκέ με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ ως συμπαίκτη και οι Μιλγουόκι Μπακς λύγισαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 108-97 για την preseason του NBA.

Ο Ελληνας αστέρας των "ελαφιών" μίλησε μετά το παιχνίδι για την συνύπραξή του με τον Λίλαρντ, ο οποίος έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι μετά την μετακόμισή του στο Μιλγουόκι, έχοντας να πει μόνο τα καλύτερα για τον καινούριο του συμπαίκτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ο Dame είναι φοβερός τύπος, δουλεύει σκληρά, είναι πεινασμένος και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει. Στο τέλος της ημέρας είναι τόσο ήσυχος, είναι σαν μία μικρή έκδοση του εαυτού μου. Όταν αρχίζει το ματς είναι... killer. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω συμπαίκτη, μαθαίνω τόσα πολλά από εκείνον.

Είμαι στο Μιλγουόκι εδώ και 11 χρόνια και πρώτη φορά βλέπω κάποιον συμπαίκτη μου να του κάνουν νταμπλ-τιμ. Και είμαστε ακόμη στην preseason. Είναι τρελό. Είμαι ενθουσιασμένος που παίζουμε μαζί, αλλά πρέπει να βρούμε τρόπους να κάνουμε το παιχνίδι εύκολο για αυτόν, πρέπει να βρούμε τρόπους να κάνουμε το παιχνίδι εύκολο για μένα και πρέπει να βρούμε τρόπους να έχουμε λύσεις όταν μας παίζουν νταμπλ-τιμ. Πρέπει να γίνεται αυτόματα".

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ