ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα στην Αλ Χιλάλ: "Μπορείτε να πάρετε εμένα, μοιάζω στον Εμπαπέ"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα στην Αλ Χιλάλ: "Μπορείτε να πάρετε εμένα, μοιάζω στον Εμπαπέ"
GIANNIS ANTETOKOUNMPO / TWITTER

Αρκετή διάθεση για χιούμορ είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος... αυτοπροτάθηκε στην Αλ Χιλάλ αντί του Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς ανέφερε ότι μοιάζει στον Γάλλο σούπερ σταρ.

Η Αλ Χιλάλ προσπαθεί να κάνει τη μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αποκτώντας τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία δίνει στην Παρί Σεν Ζερμέν 300 εκατομμύρια ευρώ, ενώ προσφέρει ένα μυθικό συμβόλαιο στον Γάλλο σούπερ σταρ, το οποίο δείχνει να μην τον συγκινεί.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχοντας αρκετή διάθεση για χιούμορ έστειλε μήνυμα στην ομάδα του Ριάντ να πάρει εκείνον αντί για τον Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς του μοιάζει.

"Αλ Χιλάλ μπορείς να πάρεις εμένα. Μοιάζω με τον Κίλιαν Εμπαπέ", έγραψε ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής στο Twitter, ανεβάζοντας μια selfie του να χαμογελά. Αντίστοιχη ανάρτηση είχε κάνει και στο παρελθόν, όταν "πρότεινε" τον εαυτό του σε όλη τη λίγκα, ακούγοντας τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που "σπρώχνουν" ειδικά οι κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος στο μεταγραφικό παζάρι.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ