ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Sky Sports: "Η Παρί αποδέχθηκε την πρόταση 300 εκατομμυρίων ευρώ της Αλ Χιλάλ για τον Εμπαπέ"

PSG's Kylian Mbappe reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 2, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
PSG's Kylian Mbappe reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 2, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard) © 2022 AURELIEN MORISSARD / AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε αποδεκτή την πρόταση της Αλ Χιλάλ ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με το Sky Sports και παράλληλα έδωσε στους Σαουδάραβες την άδεια να συζητήσει και με τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Το σίριαλ με το μέλλον του Κίλιαν Εμπαπέ συνεχίζεται με τον Γάλλο σούπερ σταρ να έχει συνδεθεί έντονα με τη μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία. Το ρεπορτάζ του Sky Sports αναφέρει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση της Αλ Χιλάλ για την απόκτησή του, ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα οι διοικούντες την Παρί (από το Κατάρ) έδωσαν την άδεια στους Σαουδάραβες να συζητήσουν και με τον ποδοσφαιριστή για το συμβόλαιο που θα υπογράψει μαζί τους.

Νωρίτερα το φως της δημοσιότητας είδε μια άκρως δελεαστική πρόταση της Αλ Χιλάλ προς τον Γάλλο σούπερ σταρ, η οποία φτάνει τα 700 εκατομμύρια ευρώ για έναν χρόνο, αλλά και το δικαίωμα να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος, εφόσον το επιθυμεί.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ