NBA

Ο Φρανκ Μέισον ΙΙΙ του Κάνσας είχε 18/20 τρίποντα σε προπόνηση!

Kansas guard Frank Mason III walks up court during the first half of a regional final against Oregon in the NCAA men's college basketball tournament, Saturday, March 25, 2017, in Kansas City, Mo. (AP Photo/Charlie Riedel)
AP Photo/Charlie Riedel AP

Ο Φρανκ Μέισον ΙΙΙ του Kansas - ο οποίος έχει δηλώσει διαθεσιμότητα στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ - έδειξε τις ικανότητές του στο σουτ, δημοσιεύοντας ένα VIDEO όπου είχε 18/20 τρίποντα σε προπόνηση που έκανε!

Ο Φρανκ Μέισον ΙΙΙ βίωσε μία εξαιρετική τέταρτη σεζόν με το Κολέγιο του Kansas, αφού αναδείχθηκε "παίκτης της χρονιάς" στο NCAA, αλλά και καλύτερος πλέι-μέικερ του πρωταθλήματος, έχοντας 20.9 πόντους και 5.2 ασίστ ανά αγώνα. Παρόλα αυτά, οι προβλέψεις για τον ντραφτ του ΝΒΑ τον θέλουν να καταλήγει στα τέλη του δεύτερου γύρου.

Ο ύψους 1.80 γκαρντ πάντως θέλει να αλλάξει αυτή την άποψη για αυτόν, περνώντας συνεχώς από δοκιμές από ομάδες του ΝΒΑ. Την ίδια στιγμή, όποτε βρίσκει χρόνο προπονείται μόνος του. Και, ενίοτε, "ανεβάζει" VIDEO από τις προπονήσεις του, κάτι που έκανε και τώρα, εντυπωσιάζοντας τον κόσμο με τις ικανότητές του.

Το τελευταίο VIDEO που "ανέβασε" λοιπόν, τον δείχνει να ευστοχεί σε 18/20 τρίποντα! Για την ακρίβεια, ξεκίνησε με 9/9 τρίποντα πριν αστοχήσει στο πρώτο του σουτ, συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό και στην συνέχεια.

Δείτε το σχετικό VIDEO:


AP Photo/Charlie Riedel
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ