NBA

Ο Φακούντο Καμπάσο έπαιξε άμυνα σε πέντε παίκτες των Μπρούκλιν Νετς μέσα σε 13''

Ο Φακούντο Καμπάσο προσπαθεί να κλέψει την μπάλα από τον Κέβιν Ντουράντ
Ο Φακούντο Καμπάσο προσπαθεί να κλέψει την μπάλα από τον Κέβιν Ντουράντ Ⓒ 2021 DAVID ZALUBOWSKI / ASSOCIATED PRESS

Ο Φακούντο Καμπάσο δεν άργησε να παρουσιάσει στο ΝΒΑ το σπουδαίο αμυντικό φίλτρο του. Η τελευταία απόδειξη δόθηκε απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς, όταν μάρκαρε όλους τους παίκτες της πεντάδας μέσα 13''.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες που βρέθηκε στους Ντένβερ Νάγκετς, ο Φακούντο Καμπάσο επιβεβαίωσε το σπουδαίο αμυντικό φίλτρο που τον έκανε ξεχωριστό στην EuroLeague με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά το γεγονός πως είναι μικρός το δέμας (1μ78), ο 30χρονος γκαρντ κάνει αισθητή την παρουσία του, στο πίσω μέρος του παρκέ, με το τελευταίο παράδειγμα να είναι -ίσως- το πλέον αντιπροσωπευτικό.

Στον αγώνα με τους Μπρούκλιν Νετς, ο πλεϊμέικερ των Ντένβερ Νάγκετς έπαιξε άμυνα πάνω σε όλους τους παίκτες των αντιπάλων μέσα σε 13'' -στην ίδια κατοχή. Από τον Κέβιν Ντουράντ στον Καϊρί Ίρβινγκ, κι από τον Τζο Χάρις στον Μπρους Μπράουν, μέχρι τον Μπλέικ Γκρίφιν, που πήρε το σουτ από τη γωνία.

Με άμυνα πάνω στην μπάλα, στη βοήθεια (ως ο παίκτης της weak side), με close out, με χέρι πάνω στην μπάλα. Τα έκανε όλα μέσα σε 13''!

ⓒ 2021 David Zalubowski / Associated Press

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ