ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται κοντά στον Τζαβόντε Σμαρτ

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται κοντά στον Τζαβόντε Σμαρτ
AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Κοντά στην ποιοτική ενίσχυση της περιφέρειάς του βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς όπως αναφέρει το BasketNews, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ολοκληρώνει την συμφωνία της με τον Τζαβόντε Σμαρτ (24 χρόνων, 1.93 μέτρα).

Έναν παίκτη με εμπειρία από τον μαγικό κόσμο του NBA επιδιώκει να φέρει ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τζαβόντε Σμαρτ (24 χρόνων, 1.93 μέτρα) σύμφωνα με το BasketNews.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη και εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου, θα έρθει για πρώτη φορά στην Γηραιά Ήπειρο για να παίξει στην EuroLeague.

Ο Σμαρτ βρισκόταν υπό το καθεστώς two-way συμβολαίου στους Φιλαντέλφια Σίξερς, κάτι το οποίο σημαίνει πως είχε δικαίωμα συμμετοχής τόσο στην ομάδα του NBA, όσο και στην θυγατρική της στην G-League. Στην τελευταία κατέγραψε τις περισσότερες συμμετοχές του, όπου μέτρησε κατά μέσο όρο 20.3 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ.

Θυμίζουμε πως μετά τον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς ο Ερυθρός Αστέρας βγήκε στην αγορά για μεταγραφική ενίσχυση στην περιφέρεια και παρά το γεγονός ότι η υπόθεση του Κόρι Χίγκινς μπήκε σε πρώτο πλάνο, εν τέλει δεν θα προχωρήσει.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ